Такви серии скратени се ,,љубов" и ,,љубовта на мојот живот". Среќа па цели сум ги гледала и знам што се случува.. Ама лошо е..
Е како бе не ги укинат еднаш више засекогаш. Најдобра одлука ќе им биде тоа, а не верувам во блиска иднина да се деси. Која опсесија ли ќе беа аман.. И како не ви здосадија?
Да се укинат нема шанси, турската економија заработува 10тина милјарди годишно од нив ама очигледно ќе се намали бројот на серии што ќе ги снимаат, заради намален буџет. Нормално е да им е намалена гледаноста кога квалитетот во споредба со сериите од пред 10-15 години е катастрофален. Тогаш барем имаше некој квалитет а сега ова само мафии и тепање. Е сега кај нас не да би вовела некоја селекција, сител и канал 5 се катастрофа. Цел ден серии и тоа наевтините по можност. Нека даваат по 1 на ден и тоа е тоа, за сите што им се гледа са може да гледаат. Дури сум сигурна дека и на турските канали серија даваат само во терминот во 20:00, ова кај нас е безредие.
Секоја чест на трпението и живците Ти можеш уште по толку пати Глејте секако де, само се чудам ја Напорни не ви се?
И можам да ти кажам право Мене не ми се напорни. Мене па вие не сте ми јасни. Што имате против сериите? Објасни ми да можам да разберам.
Секоја серија има почеток и крај. Некои траат и по неколку сезони. Нека не те секира. Ако не сакаш никој не те тера да гледаш. Стварно не можам да ве разберам
Таа е една од оние што личат на индиските серии, да не кажам моронски. Сигурно има веќе 500 епизоди снимени, исто и Грешници.
Во Турција скоро сите серии ги емитуваат еднаш неделно, ама една епизода трае по саат ипол накај два кај нас ги расцепкуваат епизодите, од една прават две или три, и така имаат за емитување од понеделник до петок Инаку да, постојат турски серии кои се срање и го затупуваат човек со закоравените сфаќања и традиции, со мафиите и што не. Ама исто така постојат и предобри, модерни серии, кои прикажуваат нормални вредности, серии кои обработуваат важни психолошки теми. Неколку турски серии и глумци се добитници и на Еми награда, па вие видете сега
Само што сакав да прашам. Не гледам турски серии, кога менувам програми сум ја видела уште многууу одамна, и навистина има ли крај? Баш пред некој ден ме интересираше која епизода и пуштив да видам, скоро 400 епизоди, претеризам. Дај Боже да ги укинат сите. По цел ден и за време на викенди само турски серии има, предосадни се.
Нова серија на сител, овој глумец е добар и веројатно серијава ќе биде добра. Фала богу ќе заврши некоја од сегашниве досадни серии.
Глумецот е екстра не се ни сомневам во серијава. Во колку часот ќе ја даваат? Само да не е 22 во исто време со Женкарот.
Појма немам гледам само оригинал. Не гледам синхро. И не знам кога идат.. ама ти препорачувам да си ја најдеш со превод и да си ја гледаш, вака ќе ја уништат.