Мене ми е симпатија од Карасевда таму беше негативна улога овде е многу нежен и внимателен во Пресуда, како и да е маче е
Ја гледа некој серијава (Kus uçusu / As the crow flies) на Нетфликс, да си ја искоментираме? Лавови, птици, тук-таму и по некој слон. Совршено ја претставува реалноста, (не)колегијалноста, кои се тие што вистина го чуваат грбот позади. Ептен(!) ми се допаѓа темпото, настаните, ликовите. Динамична, а сепак на моменти ми е доволно бавна за да се доловат некои ударни сцени. Мене Лале ми е омилена, одлично се носи со ликот. Од помладите Јусуф мислам дека допрва ќе се пробива, а и вака многу ветува до сега. Моментално сум на втората сезона, искрено ја тегнам и влечам од што не сакам да ја завршам. Онака ептен мерачки ѝ влегов. Дефинитивно нешто поинакво од оние класичните.
Ја гледа ли некој новава серија на Сител Тајната на ангелот? Ги пропуштив првите две три епизоди па малку потешко се вклучувам а сакам да ја загледам ми се свиѓаат глумците, многу се добри и има таман 28 епизоди. Дали овој Халил е син на Илмаз или не? Зошто многу го мрази. Сватив дека ја убил мајка му ама зошто него толку го мрази не сватив.