Да, има на страната дека наскоро ќе ја даваат втората сезона, најверојатно од 22:30 тој термин. Зошто остатокот од денот сите нормални термини им се зафатени со маратонските дебилни дневни серии, дури 3 ќе даваат. Се чудам како го спуштија критериумот а имаа супер серии до пред 2 години и како воопшто радиодифузија дозволува ваква програма на национална фрекфенција, нека ги вратат на локална толку заслужуваат. Остана само да се надеваме дека Сител ќе купи некоја добра серија, а многу добри има само кој да ги плати. Само што Брусница и Пресуда се долги и уште цела година ќе траат па им останува само еден термин.
Сител знае и да прекине со емитување пред крајот на серијата, па нема да ме чуди за Шербет од Брусница да не ја даваат цела. Пресуда може да ја даваат до крај дека е посварлива за публиката и им додава на гледаност.
Јас ја изгледав првата епизода, ич не ми беше интересна. Значи да и дадам шанса. Инаку од турскиве серии на Netflix ептен ми се бендиса Another Self.
Па ти си знаеш Мене ми беше убава.Можеше на крај за нијанса поубав крај(расплет) да има, ама можеби оставиа простор за втора сезона.
Куферот со спомени,требеше втора сезона Таа серија на прекинаа, кога почна последната сезона на женкар
Ажурирано им е на веб страната, симнати се завршените серии а ставени тие што почнуваат. Куферот стои наскоро 2 сезона, не стои кога, ама терминот од 22:20 стои празен во програмот, кај и да е ќе почнат.
Серијата има 2 сезони. Канал 5 колку што ми текнува и втората ја даваа, а прекинаа во момент кога немаше нови епизоди за превод зошто уште се снимаа во Турција. Од Канал 5 си рачунаат дека е кај нив 2 сезона иначе според вистинските епизоди од Турција даваа и епизоди од 2 сезона. Така да не ни имаше нешто претерано многу епизоди останато за давање.