Турски серии

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од maja8, 26 септември 2010.

1. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.471
    Не преферирам да ги гледам турските серии, освен една...Величествениот. Почнав така без везе да ја гледам и продолжив заради Хурем која патем е прекрасна глумица. Неможам да ја сфатам баба ми која ке седне и ги гледа сите серии, и се чудам. А најинтересно ми е кога два филма и се во исто време и само го менува каналот, де ваму гледа 5 минути, де другиот филм :lol:

2. justinbieberzz

justinbieberzz Активен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2014
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    4
    Претераа со турскиве серии :@@@ Единствена турска серија која ја гледав и се кинев од смеење беше „Зет Домазет“ и да ви кажам право,да ја има пак би ја гледала :lol:

3. elence132

elence132 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    105
    Значи ќе повратам веќе од овие турски серии , им го заматија мозокот на народот

На bubamara12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.597
    Значи досадни станаа |( , воопшто не ги сакам, на секој саат нова даваат и во сабота и недела место да пуштат некои забавни емисии или филмови, тие репризите ги даваат |( , а со тоа се уште подосадни |(

На bubamara12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. cherry2

cherry2 Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    17
    па не ги сакам многу ама коа нема што да се праи морам да признаам ја гледам Фатмаѓул и Притаени страсти,серијава е толку добра ,воопшто не е како другите,ликовите не се наивни и прости ,приказната е многу страсна,а ја имаат преработено многу земји :)

6. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.611
    Сите ги гледам,и онака немам што да правам,а и ми се допаѓаат :)

7. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    Се се исти приказни,со само различен крај,единствено различни се Кога лисјата паѓаат и Бурни Времиња,и тие ми се допаѓаат,нешто поразлично од сите турски сапуници :)

8. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    сите ги гледам некој од што сакам некој од што морам хахах :rofl:

9. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Некој да ми прати линк каде што можам да ја гледам „Махмут и Меријем“ - серија во 4 епизоди?
    Со Мете од „Бурни времиња“ во главната улога?

Ја даваа на Алфа за викенди, ама јас само 1 епизода фатив.

10. RHS

RHS Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2013
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    60
    На сателитска на турска програма гледав Карадај и многу убава серија е (уште игра ама неколку епизоди имам испуштено). Сега гледам и на Сител ке ја даваат или почнале да ја даваат не знаам точно, само да не е синхронизирана како нинџа желки да гледам ми е со овие синхронизации.
    Иначе поразлична е од другите стандард серии....

11. tropical

tropical Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    61
    Ретко гледам турски серии. Бурни времиња ми беше доста убав ама го гледав онака поретко.
    И секако Карадај ми е убав сега за сега, не за друго, туку поради Махир и Фериде. Многу ми се симпатични. : )

12. Mahidevranfan

Mahidevranfan Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    2.064
    На kitanovaj и Eli.Malik им се допаѓа ова.
  13. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Ги хејтав турските кога почнаа да ги даваат,ама сфатив дека проблемот не бил во нив,туку во
    идиотската сихронизација.Да пуштаа по една во денот,со превод како секоја нормална телевизија супер ќе беше.А не знам што се жалат за сериите,кога немаме ништо наше,освен ако сакате по цел ден К 15 и Македонски народни приказни да гледате.

На Cici1991 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MalaMedena

MalaMedena Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    178
    Јас си гледам турски серии.Кога немаме наши и турските се добри.
    Сега само Судбината на Фатмаѓул ја гледам,а пред тоа Бурни времиња ја гледав. :)

15. Andrianaaaaa

Andrianaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    41
    не не и не... ај филмовите ама сихронизацијата бљак...

16. Chocolate-me

Chocolate-me Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јануари 2014
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    157
    Порано ми беа интересни,особено Аси и онаа другата со Саваш што беше..љубов и казна ли беше или како :D ,не заради друго туку заради глумецов..исто и Аси пред да ја пуштат си викав зошто не ги стават во филм како главни улоги Аси и Саваш/Демир..ии ете го филмот-заради тоа го гледав само :D.
    Сега веќе ми се глупави,не гледам ниту една,туку само заради моиве дома некогаш ги трпам Фатмаѓул и Карадај :^).
    ахх каде се сега шпанските серии,ми недостига некоја добра шпанска серија,ако не друго барем од јазик ќе научам нешто,а не со турскиве и синхронизацијава |(.

17. angel4eangela

angel4eangela Активен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2014
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    1
    omilena mi bese zet domazet duri i si najdov link kade da ja gledam od pocetok na mk sinhronizacija ali avi fatmagul, kadadaj ne mi se svigaat voopsto podobri bea spanskite pr.magicna privlecnost prekrasna mi bese isto i klon mn si gi sakam :D

18. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    55.214
    Си ги сакам турските серии имам повеќе омилени, на прво место ми е Кога лисјата паѓаат. Може не се нешто нај нај и овие сери од турска продукција, но според мене се далеку подобри од индиските и шпанските серии толку :D

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  19. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.894
    Допаѓања:
    3.381
    Девојки дали се сеќавате на Лажната принцеза ? Се емитуваше на сител мислам, пред 2-3 години :$ . Добив желба да го гледам, ама не можам да го најдам на нет со превод, па ако знае некој да ми каже :)

20. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.466
    Допаѓања:
    33.817
    Како тргнаа со турскиве серии,ти се чини телевизиите станаа резиденција на турската амбасада...морам да го цитирам Жаре-Еден на еден:И еве сега ќа игра новата серија Солзите на баба ти...е уште ваква немаат смислено...ама тоа е тоа,што да се прави:worried:8-|