Насабајле обавезно пијам неможам без турско кафе едноставно јас не сум јас ако не се напијам кафе,си пијам по 2-3 во денот исто и со другарките кога ке ми дојдат обавезно пиеме по две
Пијам секој ден, порано по повеќе но во последно време го намалив на 2-3 на ден хахххахах инаку не можам без турско кафенценце
Во последно време почнав секој ден да пијам, инаку само кога ќе отидев кај другарка за да се глупираме и да си гледаме на кафе. Собирам талог и го сушам, си правам пилинг за тело
Koga sum sama poretko pijam edno do dve vo denot , ama zatoa koga sme na gosti kaj mojte so majka mi na sekoj dva ipol saata kafence pieme
За овие 26 години од мојот живот имам пробано еднаш да видам шо е тоа турско кафе и не ни го допив,а тоа беше мислам на 14 15год не се ни сеќавам,незнам едноставно не ме влече
Не пијам турско кафе. Додека бев бремена со помалиот син кафето почна да ми прави проблеми со желудникот и го баталив. Пред некој ден бев на гости кај една комшика и ми текна пак да се напијам. Немав проблеми, ама некако немам желба за пак да го пијам.
Пијам секој ден турско по едно обавезно и тоа од сабајле првото кафенце, да ме разбуди. Во текот на денот може и уште едно, но повеќе од 2 не пијам.