@kim.k извини што дури сега одговарам , ама баш кога бев во а.козметикс пред 4 месеца прашував за туш со светки (сребрен ми требаше баш) и тогаш го немаа , само ми покажуваше еден обичен плав имаат Голден роуз јас баш земав ама не ми се допаднаа , ај тој синиот така-така ама земав еден сребрен слабо боја вади а плус ако го нанесеш без база одма се растекува
Мене веѓите прецртани ми изгледаат. На камера можеби не се познава премногу, но во живо вакво цртање што е скроз различно од природната форма ич не ми се допаѓа.
Треба во инфо да пишам немав време денес треба да пишам штп се користев палетата е од urban decay gwern stefani
Јас немам веѓи воопшто не ми ни растатморам да ги цртам инаку во живо поприродно изгледа , и за секој ден ги цртам подветли
Многу убаво видео за правилно vs неправилно шминкање. Ми се свија што природно изгледа финишот пред се.
Девојчиња со спуштени капаци, ви ја препорачувам Alissa Ashley на јутјуб да си ја гледате, одлична е. Од како почнав да ја гледам и чекор по чекор да ја следам, станав master https://www.youtube.com/user/itsalissaweekly