Јас го имам тушот на Гош со тврда четка, и сум презадоволна, уште го користам. Имам користено уште 2-3 други тушеви и овој ми е најдобар. Црна е линијата, не бледо црна, и не избледува со тек на време туку црна си останува и не се шмрља (е не верував дека ќе го напишам зборов некогаш ) Кога ќе го потрошам, ќе го купам тој со мека четка од Гош, чисто да видам дали тврда или мека четка ми одговара повеќе за нанесување.
Имам од Голден роуз со тврда четкичка. Лесно се црта, немам проблем ни со тој ни другиот со мека што е. Проблемот ми е што секогаш во бус се препотувам и ми се отцртува на горниот капак и покрај тоа што ставам сенка првин за да бидат посуви капаците. Некој лек?
моментално имам ваков,со тврда четка. Ама не сум задоволна толку многу,линијата не е апла црна,туку ми е бледа.
Нели имаше на есенс туш во форма на гел и одеше со него четкичка? Малечко беше паковањето, или па грешка сум? Да не не беше на есенс? Ај ако има такво тушче што оди комплет со четка пишете ми која фирма и цена.
знам знам со тој во округло кутивче ама мислам дека видов некаде на форумов во малечко правоаголнесто кутивче туш со четкичка ама незнам дали беше на есенс
Essence Gel Liner, 05 Miami's Ink Отако почнав да го користам многу ретко скорор ич не ставам црн туш. Јес да црн туш си е класика ама признавам се заљубив во бојата и тоа колку добро стои на моите очи. Имам многу темно кафени да не речам црни очи па тушов ептен ми ги истакнува очите него ли црн туш. Пакувањето е 3ml мало e ама споро се троши. Цена, 229 ден. Во случај на некој да не му се покажуваат сликите станува збор за сивиот гел туш. Колу прекрасни бои уште има од овој туш на есенс штета што ги нема кај нас. Спојлер
Постојано го користам тушот со четче на Голден Роуз ,презадоволна сум од него. Никогаш го немам сменето од причина што долго трае (и да се нашминкам утрото до вечер имам супер прецизни линии) и не се размачкува.
Овие два се на Голден Роуз. Јас го имам користено првиот, и навистина многу долго трае, дури имав и потешкотии за го избришам со марамици, од што е темен и не се размачкува. Пак би го купила. А овој вториот не сум го пробала, а и не верувам дека ќе го купам, бидејќи тенките и меки четкички ми се потешки за ракување.
Јас го имам на Есенс гел ајлајнерот,бр.2-Лондон бејби. Кога ќе го ставам на очи како црн доаѓа,па добар е
^^ Ако си спретна со мека четкичка овај туш е исто квалитетен колку и тој со тврда. Сеа твој е изборот, И двата имаа долг рок на употреба и многу многу споро се трошат.