^^ Тој на Голден роуз ми го подари другарка за роденден и морам да го изнафалам. Не сум го користела подобар туш. Само со едно влечење на четката можам да нанесам, баш како што сакам. Бев во септември во Берово на викенд и имав заборавено туш па купив на Импала од таму. Добар е и тој. Нешто слично. За 2-3 влакна подебела четка има можеби, ама исто се нанесува лесно и не шета четката навака-натака.
И јас го користам првиот со тврда четка и така се навикнав, а од типот на вториот имам плав туш исто од Голден Роуз и со овај тип на четкичка потешко се снаоѓам и предобри се стварно од лани ми се од Нова година, ама почнав летото да ги користам поактивно.
Си го земав тушов пред два дена и морам да го испофалам.Јас сум презадоволна. Траеше цел ден.бојата си остана свежа како штотуку да сум ставила. Го препорачувам дефинитивно.Од авон е.
Го користев на Голден роуз со меката четкичка, и кога го истрошив зедов на Eveline и не сум многу задоволна, четчичката не ми се многу допаѓа, но ќе помине.
И јас морам да го испофалам тој од Голден Роуз, презадоволна сум, за прилично неискусна личност како мене е одличен. Само со едно потег на четкичката можам да се направам баш како шо сакам.
Го користам на Голден Роуз тушот со тврда четкичка веќе неколку години и ми се покажал како најдобар.Сум користела и поскапи,но само овој ја задржуваше бојата како во моментот да е ставен.Четкичката е повеќе од одлична
На Голден Роуз со тенката четка.Стварно доста трае и не се размачкува.Сепак кога сакам да ми трае повеќе најчесто прво ставам креон и после само со тушот поминувам низ таа линија
Голден Роус користам и сум премногу задоволна од него со тврда четка е и много лесно се нанесува, барем јас немам мака со него.
Јас го користам на Голден роуз со мека четка веќе подолго време и не планирам да го сменам. Ми трае цел ден и лесно се нанесува. Го купив мн одамна и уште ми трае
Јас го имам тој од Орифлејм со прецизен врв и сум многу задоволна. Лесно се нанесува и трае по цел ден
Гледам ги фалите многу тушевите од Голден роуз па ако можи некој да ми кажи колку пари се, бидеќи и јас сакам да си купам.
Користам туш редовно, кога сум во школо секој ден. Малку време ми треба да се нашминкам, помалце од 10 минути вообичаено, некогаш повеќе, зависи до денот де. Скоро секогаш ја правам линијата малку подебела, и со врвови на крај, и со мека четка користам, моментално на Classic, порано од Golden Rose користев, тој подобар ми беше, да го дотрошам овој пак од стариот си купувам. Иначе тушов заштитен знак ми стана, ме препознаваат по него.
Јас незнам да ставам туш, секогаш ми треба половина час и на крај пак го бришам. Сум користела на miss spotty, а за неискусни како мене препорачувам оние во форма на моливче, мене ми е попрецизно
И од мене едно големо браво за тушот на Голеден Роуз Јас го користам овој и сум презадоволна,не се суши,долго трае и има прифатлива цена од некои си 100-120 денари.