Јас го користам тој од Голден Роуз и знам да си ставам на себе, али на некој друг, нема шанси, лом ќе го направам
Да не знаеш каде би можела да го најдам? Побарав во Еликсир, но ми рекоа дека воопшто немале црн, а имаше во други бои, мислам дека виолетова и сива.
Колку проблеми имав со тушот за очи, незнаев како да го ставам па се шљакав до вега Сега конечно знам. Користам туш на Голден Роус и имам црн и сребрен
Моментално го имам овој туш,но не го користам често бидејќи сеуште не научив како да го ставам ептен убаво.
Ако не можете со обичен туш порачајте си од Орифлејм еден како стило што е. Не може да се размачка, нанесувањето е многу лесно, мене не ми е проблем со било каков туш, но повеќе ги сакам тие што се како стила зошто е многу попрецизно нанесувањето.
Јас го имав овој, ми го донесе другарка од странство, ама не бев нешто посебно задоволна. На почетокот бев задоволна, ама потоа почна да се стврднува. Тушот на Голден Рос и Малена со тврда четка ми е подобар од овој.
Овие со ваква четка се всушност тие со тврда. Полесни се за нанесување зашто не „шета“ четчето. Овие со ваква, се тие другиве и според мене се најдобри. Секако дека треба малку попрецизна рака, но мене ми се многу понежни и најлесни за аплицирање. И оние кои изгледаат како фломастер, мислам дека нема потреба од слика. Начинот на кој се нанесуваат е ист како со тие кои имаат тврда четкичка.
^^ Епа со овие со тврди четки што ти ги постира Mishela ќе ти биде многу полесно отколку со овој од есенс , бидејќи четката е по друга.
Да да, бидејќи не си се разбирам баш. http://www.beauty2u.de/wp-content/uploa ... er-pen.jpg а видов дека и овој бил добар на есенс, дали некој го пробал?
Не е лош, добрата страна е тоа што прелесно се нанесува дури и да не си прецизна. Траен е, ама мене бојата не ми е баш по вкус зашто јас преферирам многу јака црна боја, која со тушов ја постигнувам секако, ама би сакала некој со таков ефект уште од прв потег. Далеку е од блед, да не се сфатиме по грешка. Убаво пушта боја, не се отстранува лесно, иако да бидам искрена, ми се случи 2-3 пати кога ќе се подиспотам да се „отпечати“ на очните капаци, но е океј за секојдневно, па и вечерно цтркање. Не знам дали би го купила по втор пат, многу му е елегантно пакувањето и е навистина ок туш, но јас си патам од комплексот „сакам да пробам нешто ново“.
Така е подобро, од сите што ќе ги испробаш ќе си го најдеш совршениот туш што пушта јака црна боја Инаку, колкава е цената на овој туш?
Jaс го купив 210 денари од локална парфимерија - не знам од каде си, но цената би требало да е тука некаде.
Од Скопје сум, видов на интернет и џумбо туш исто на есенс, па ќе ги разгледам сите и ќе одлучам што како