Може, четкичката можеш како сакаш да си ја наместиш во зависоност дали сакаш дебела или текна линија. Сепак пред да купиш види ја четкичката дали ќе ти одговара.
Препорачајте ми некој добар туш до крај 200 денари Само немојте тие од Голден Роуз зошто крајно сум незадоволна
^ miss sporty studio lash eyeliner предобар е. Убаво црни,долготраен е и има многу убаво четче (гумено мислам е) со кое можеш да исцрташ прецизни линии.јас го зедов за 170 ден.
Го има некоја користено вториот од лево? Тој водоотпорниот. Ме интересира дали издржува на топлово време, да не се вратам дома како панда
Ловли , околу 530 ден инаку женски , вие што сте го користеле , јас таму на тестер го пробав а моето кутивче не го ни отворив и кога дојдов дома и внатре нема четка кај сите е така или некој си ја украл четката и сега од кај да најдам четка за ајлајнер
Земи си ја аглестата четка на Аура или Есенс, не се повеќе од 100 денари. Јас ја имам од Аура и истиот туш го нанесувам со неа. Попрецизна е и од оваа што оди со тушот, ќе ти се допадне.
Овој го користам веќе година дена и сум презадоволна! Немам планови да го менам бидејќи е совршен. Трае и има прекрасна црна боја. Четкичката е како сунгерче но не е толку мека. И е по поволна цена. За 230 денари го земав јас од Дуки Дасо.
Многу ми се допаѓаат совршено исцртаните очи со туш, но никако да се научам убаво да го ставам тушот И секогаш доцнам поради тоа! Иначе имам користено туш на Malena и Golden Rose и не се лоши...
Па не е скап порано беше околу 800 а сега секаде е волку околу 530 Инаку во стаклено шишенце e а колку мл е незнам го фрлив кутивчето За траен прво на тестер го пробав потоа дома се миев раце не се избриша лесно така да мислам дека е водоотпорен и нема да се брише лесно сега во лето инаку проверив во дм , треба да има четка а јас го земав баш тоа со украдена четка секпгаш да проверувате внатре како е и што е зашто чуден народ сме
Убава закосена четка најдов во Џамбо, make up на неа пишуваше, за 59 денари. Ја имам 2 години, ни влакно не и фали, одлична е. Неможам да најдам слика онлајн, ама провери, може уште ја има.
Препорака и од мене, тушов навистина е прекрасен, 523ден го земав во космо, дефинитивно вреди за секој денар. Единствено четката неми се допаѓа, пробав еднаш и ја фрлив, сега го користам со вакви четки од buyincoins.com
Предлог за црн туш за очи во вид на пенкалце или со тврда четка, само да може да се исцрта тенка линија, без парабен најважно. Во последно време очите ми станаа премногу осетливи, го имам на Голден роуз презадоволна од трајноста ама внимавам да не ми се иритираат очите, ако имате искуство со некој таков и секако цената доколку ја знаете .
Ти го препорачувам тушот на менхетен во вид на пенкалце, многу е траен издржува на ладно и топло време, цената му е околу 350 ден
Го земав овој туш за 155 ден. Бојата е 002, сина. Се измив, имаше траги уште, се бришев со водана на Гарниер и пак има траги. Многу убава и прецизна линија, јас би ги земала сите бои.
Ангел, види го овој на Мisslyn што го фалев пред скоро. Цената му е 400 денари, ама прецизен е до немајкаде. Поубави „кет ајс“ никогаш не сум правела и имала. Навистина е добар, без сомнеж ќе ти се допадне.
marama дали се отцртува, растекува и слично на топло време? не би сакала да ризикувам да бидам како панда