Јас го земав мојот туш од дм во трговски а инаку мислам дека имам видено гош производи и во космо во трговски. Кој и да било туш да го земеш од гош сите се предобри
Најубав туш што некогаш сум го имала.Кога се работи за ставање туш сум доста несмасна, а со овој туш конечно можам и јас прецизно да ставам
http://thecosview.com/wp-content/up...ine-Eye-Studio-Lasting-Drama-Gel-Eyeliner.jpg Овој е топ,ептем е добар и траен +
Најдобар е !! Порано лутав и користев разни(Golden Rose,Essence,Manhattan..),неможев да си го погодам совршениот.НО овој дефинитивно е.И не го менувам повеќе. Им го препорачувам на сите кои сакаат квалитетен,долготраен и туш што мн едноставно се нанесува и остава преубава интензивно црна линија на окото.
Многу ретко користам туш, моментално дома го имам овој и сум задоволна. Траен ми е, не е многу течен и остава солидно црна линија барем на моето око.
и јас овој го користам задоволна сум но следниов пат сакам да испробам некој од орифлејм тие на THE ONE
Во план сум да излегувам утре, па треба и туш да купувам али никако не можам да се одлучам. Ми треба некој туш што остава солидна јака црна боја, да биде траен и со тврда четкичка, како на ГР тушот со златно капаче.Иначе цената докај 200 да биде, 250 најмногу.