Леле преубав, морам да проверам деновиве ти благодарам. Инаку ти во друга тема прашуваше за еден руш на Катрице, денес го видов истиот во веро џамбо во ДМ. 250 денари беше
Se soglasuvam i jas so tebe najdobriot gel tus sto go imam probano, a en e los i onoj na Manhattan no mislam deka po intenziven e na Loreal
Ги имa некoјa кoристенo тушевите нa nyx? Oвoј нa есенс вoдooтпoрниoт сo тенкa четкичкa ми е при крaј пa сaкaм дa земaм друг , се мислaм дaли дa прoбaм некoј нивни или нa лoреaл (штo е вo вид нa пенкaлце) сaмo дa не се кoпирa нa кaпaк и дa не се рaстекувa зaштo имaм и мрсни кaпaци
Јас го имам тушот од nyx не се копира на капак, не се растекува пошо нели е крем туш. Како ќе го ставиш така стои, не прави грутки. За 2-3 минути се суши. И не се вади лесно. Исто така и бавно се троши. Јас поточно овој го имам
@buba4e89 Епа и дадов идеа , она таков сакаше со закосена четка. Го порачив еднаш ама не ми стигна.Си го користам тој на голден роуз со дебелата четка преубав ми е.А баш сакав да го пробам овој.Друга прилика
@kate89 овој го имам веќе една година, баш пред некој ден ми стигна пак.. прекрасен е ти го препорачувам не се размачкува и брзо се суши, е сега не е со коса четка ама многу е прецизен па ти како си сакаш така http://www.vanitynoapologies.com/wp...ylo-Black-and-Blue-Reviews-Swatches-india.jpg