Голден Роуз не можеш да најдеш во Еликсир, Шатци. Можеш да најдеш во нивните продавници нивни производи. @Elence93 @blady
Тушов го користам одкако почнав посериозно и попрецизно да се "туширам". Предобар е, за таа цена нема да најдеш ништо подобро.Долготраен е, пушта интензивно црна боја и не мрда од око неколку часови. Следен на листата од есенс ќе ми биде, и тој морам да го пробам.
Зборам за Есенс, а за голден роуз го има во парфимеријата така да за Есенс ќе прашам.. Инаку фала и на двете
Во Орифлејм го има, во секој нов каталог го има, само што незнам моментално да ти кажам колку е цената. Ако добро се сеќавам, јас го земав околку 200 и нешто. Во секој каталог е различно.
Јас туш не знам да ставам пробав еднаш и ќе останев без око се размачкав целата, очите почнаа да ми солзат и баталив се откажав.. Гледав еднаш со помош на лажица пробав и тоа и пак не успеав и толку беше. Спојлер: ..... Имам еден на Baolishi, четчето му е доста цврсто, тешко се нанесува и премногу дебела линија остава, причина плус да не користам туш.
На импала еден го зедов сиво пакување од оние како пенкала што се. Неможам слика да најдам моментално, ако најдам ке ставам. Ако му текнува на некој каков е и даго користи, искуства молам?
Не знам зошто толку го фалите водоотпорниот туш на Есенс кога мене со и без подлога ми распукува во првите 5 минути откако ќе се исуши. Дефинитивно е производ кој нема повторно да го купам. Друго сакав да прашам. Дали има кај нас гел туш некоја жолта банана боја?
Ако сакате водоотппорен туш купете на NYX од тие со мека четка. Поконкретно овој, го имам овој и сребрен многу сум задоволна. Мене ме интересира каде да најдам виолетов туш за очи?