Дефинитивно најдобар е тушов на Catherine Arley (во Голден Роуз може да се купи), во споредба со скапите тушеви, кои брзо се сушат, не стојат долго време на капакот... Има и со мека и со цврста четка - Dipliner, интензивно црна боја, не се суши и останува цел ден на капакот. За 130 ден. е перфекција А и најбитно, не ми направил никаква инфекција со очите и сл.
Јас отсекогаш си го користам тушот нa Golden Rose со тврдо четче..Воопшто не ми се размачкува и цел ден ми стои на очите
Ај преорачајте ми гел туш црн во теглиќка да биде, ама квалитетен да биде, долготраен и да остава убаво боја
Najubav tus e na loreal prekrasna cetka i mat boja . Poskap e okolu 1200 denari mislam deka e tuka si go kupuvam vo avstrija 25€ no prekrasen e. Neznam kolku e dobra taa kozmetika sto se koristi ovde vo koja ima tus za 1-2€ sepak dokolku sakate sminka treba i na kozata da vnimavate. Sega mozebi ke zastedite nekoj denar no na 40 godini koga ke padnat kapacite na ocite.. Jas sekogas bi kupilla eden vreden proizvod no poskap odkolku da imam doma od 3-4 proizvodi koi ne se dobro a zaedno kolku 1 kvaliteten. Isto taka ke go pofalam i na Borzua tusot toj e okolu 400-500 denarii
Често е на акција во ДМ, сигурно ќе има и сега пред 8ми Март. Јас пред НГ го земав 420 мислам. За мене гел тушот на Мејбилајн е многу подобар, штета што го нема кај нас.
@duffi од овде можеш да го порачаш гел тушот на Мејбилин http://www.lookfantastic.com/maybel...ama-gel-eyeliner-various-shades/10830479.html Јас го имам пробано навистина е супер , не се растекува воопшто , кај нас во Гр го има но кога сакав да земам кафениот само го имаа , па сега чекам црниот повторно да го донесат во парфимеријава Мене па овој тушот на Лореал воопшто не ми се допадна , ми се копираше на капаците кога се потев инаку @Veki4kaa ако го купуваш внимавај внатре дали ќе има четкичка во пакувањето зашто ги крадат па јас без четкичка си останав
Фала ти @koritsaki ,баш синоќа го гледав. Имам уште од мојот , а го користам долго време. Имам пишувано тука за него, прекрасен е. Го купив на Лореал мислејќи дека е ист, па и подобар, ама не ми се допаѓа. Ставив неколку пати и го заборавив.