@QweenSM Thanks.....Kade mozam da go najdam i po koja cena ? @Mia.MGK Uh sepak ne bi go kupila.Gi mrazam proizvodite na Malena.Losho iskustvo :/
до сега го користев гел тушот на лореал кој веке ми здосади 2години никако да го потрошам а секој ден ставам , и кога конечно му дојде крајот велам да земам нешто ново и случајно додека зимав кармини од голден роуз го видов тушот на кетрин ардли мат диплајнер и велам ке го земам за 160 ден , значи женски предобар се изненадив од се , од прекрасна црна мат линија до трајност ... јас обично се шминкам во 07 наутро и шминка вадам накај 21,22 часот што значи цели 14 часа тушот не е мрднат ниту се копира прекрасен е многу сум задоволна
Да го пофалам новиот туш на Голден. Значи подобро нешто немам пробано. Пигментиран, и многу лесно се нанесува. Нема потреба да го повторувате по 2-3 пати. Со едно нанесување се добива исполнета црна линија. Го зедов 180 денари
Лелее знам за што збориш, кога бев мала мајка ми имаше ваков. Стварно знае ли некој каде може да се најде ваков туш?
Значи се што сум зела од туш се сум утнала....Ми треба туш кој нема да се пресликува на окото и кој убаво ќе исцртува..само да не биде од Авон и Орифлејм.
Земи го гел тушот на Мејбилин , го имаш на ибеј и на lookfantastic.com порачај го од овде , јас го земам од Грција, во Македонија за жал не го носат. Го користам веќе 2 месеца прекрасен е не се копира ,не се разлева стои додека не го извадиш
Да си го земеш од Голден роуз, перфекција е! Многу прецизно се нанесува и не ми мрднува цел ден на овие пекочни температури, па и вечерта едвај го вадам. Плус и четче си има , а цената е смешна за онаков квалитет