http://1.bp.blogspot.com/-9IN39lZBhog/UoIiBmuYLiI/AAAAAAAACJI/kBebAfAcFZ8/s1600/PB120917.JPG Јас го користам веќе подолго време четвртиот по ред од лева страна и сум презадоволна, баш вчера бев си купив нов
Не, го користам повеќе од една година и немам никаков проблем. А имам слушнато и на други дека им се распукнува и дека брзо им се размачкува... Ама јас немам никаков проблем со тушов, супер ми е, само уште неам научено да ставам туш со таа четкича и си ставам со друга четкичка
Ги користам и тој сивиот и овој водоотпорниот и буквално на сите до сеа и штрчеле влакна од четкичето
+1 задоволен корисник, малце не ми е увежбано дека досега користев туш во форма на пенкалце но задоволна сум од пигментацијата и трајноста.
Обожавам туш и знам да го ставам многу добро. Досега користев туш од Голден роус ама често ми се размачкува особено кога е топло. Може да ми препорачате некој добар туш, можеби и водоотпорен. Имам пробано и моливче ама преферирам со четка
Овој побарај го, мене ми е незаменлив. Не знам дали е водоотпорен, ама знам дека не мрда цел ден. И лесен е за нанесување.
И мене ми е омилен и незаменлив тушот од Gosh cо години. И црниот и кафеавиот. Не е водоотпорен ама издржува цел ден, не се размачкува. Со гумена четкичка е. Околу 350 денари мислам го земав пред некоj месец.
Изгледа амо јас не сум задоволна од тушевите на ГР, ги имам користено погорните два одамна и ми се пресликуваа. Ставав камена пудра, па сенка и џабе А штета, баш добра цена имаат.
Не си единствена, Елена. Не памтам кога последно сум купила туш за очи од Голден Роуз. На почеток се како вода, после извесно време ми се супер, а по месец или два, исушен, ко капка да не останало внатре. Многу чудно. А и како си ги дигнаа цените до плафон, сè поретко купувам нивна козметика.