575 ден е ама е предобар и не мрднува цел ден јас го имам цел месец и не е исушен уште само некогаш знае врвот да биде по сув ама малце да го потресеш или да го чепнеш си се враќа во нормала.
јас го имам другиот dip liner водоотпорниот , затоа не ми се веруваше како ви е убав... Овој е со меко четче ? Фала ви девојки на сите.
Да со меко четче е. Да ти кажам од сите можни тушеви со меко четче што сум ги пробала , овој се има покажано ко најтраен и плус евтин
Девојки кај ги има тушот на Missliyn и Гош? Misslyn го немам испорбано, а Gosh со тврдото четче пред 5 год.д. го користев и бев задоволна.. па незнам кој да го земам сега
Од оваа линија на Есенс го користам тој туш со сино капаче и сум многу многу задоволна , не се вади со ништо , сега второ шишенце користам. А која е разликата помеѓу тие два баш ме интересира некој ако знае да каже
Tus so cetka ili kako flomaster koristite? Preporacajte mi nekoj koj brgu se susi zasto cesto mi se preslikuva neposredno po nanesuvanjeto. Edna godina pauziram so tus a koristev od Avon.