Новиот на Аура за осетливи очи ми се виде убав.Во парфимерија ми го покажаа, не знам дали е водоотпорен,ама воопшто не се размачка. 290 ден. е, со тенко четче. Планирам да си го купам,ама не знам како ќе се снајдам со четчето затоа што преферирам тврди четчиња.
Види го прикачениот фајл 333199 Види го прикачениот фајл 333200 Види го прикачениот фајл 333201 Тушот на Golden Rose cat eyes waterproof. Кога го купив четката си беше океј, составот на тушот супер и таман се израдував дека конечно си најдов туш на место што стално ќе го купувам. Но, по отприлика 2 недели ова се случи со четката, ме разочара ептен, ама сепак не бев изненадена зошто на тестерот во нивната продавница четката изгледаше баш вака ко на сликите (а тоа е моменталната состојба на мојот туш). Изгледа некоја од состојките прави да се изменат влакната. Ајт во канта. Никогаш повеќе
@koritsaki И јас исто. Ама овај многу ми се бендиса иако е вакво четчето.За моите осетливи очи-супер.И плус, многу е пигментиран,ептен црн. .
најдобар воодотпорен туш за очи според мене е на Essence и во море се бањав со него воопшто не се растече со плаво капаче е надолу црно паковање