Јас го користам со години овој, предобар е а го чистам со мицеларна од Нивеа,во црно пакување. Точно е дека доста тешко се вади...
Јас дојдов овој да го пофалам. Избегнувам вакви тушеви зашто брзо се сушат, ама овој се погоди. Подолго трае од останатите како пенкалца. *Премногу бев задоволна и од super last на есенс водоотпорниот ама ми кажаа дека не го носат веќе. Другиот водоотпорен не е толку добар.
Јас овој сум го користела, а следен сакам течниот да го пробам оти ми го фалеле. Овој е одличен, малце поскап ама долго трае, особено што јас имам мрсни капаци и плус не се суши пенкалцето брзо.
Aura wing мислам така се викаше со мека четкичка. Се уште нарачувам од Македонија да ми го носат, а барем тука имам секакви брендови ама тој ми е ептен погоден.
Кој туш на Катрис е најдобар? Да биде баш црн и никако да не се пресликува. Имаше неколку и не можев да се одлучам.
Во Александар нема да донесат плав туш уште два месеци а од голден роуз го имам користено бојата е одлична ама четкичката се расцветува после неколку пати користење.