Не сум јас тагната ама го користам со години па да споделам мислење. Мене да, ама само ако ми солзат очите во лето од топло. Инаку не, и трае по цел ден. Го нанесувам сабајле во 6:30 не бледее се до 9 вечерта. Единствено ти реков ако ти солзат очите можно да се подразмачка
Не, ама треба да се засуши малце, јас цел ден со туш, не ми се пресликува. Тоа сакав и јас да го пишам, ептен ако солзат очите.
Земи го од Есенс тој со тенка четка и плаво капаче, што го има на претходната страна ставено @koritsaki, поубав е од тој за кој прашуваш.
Мене од Голден Роуз само тој туш што е како пенкалце не ми се пресликува. Најубав ми е за извлекување линија, зборам за овие како пенкалца. А најомилен - Есенс со синото капаче. Е тој навистина не мрда додека не го извадам.
Предлог темно кафеав туш за очи? Црниот за преку ден некогаш ми е премногу впечатлив, а сакам да биде баш темен.
Предложете туш со тенка четка и не многу впечатлива црна боја? За секојдневна употреба ми е, сакам да стои околу 10 часа без да се размачка и избрише. Си ставам само ептен на краевите на очите да ги издолжам, па не сакам многу темен да е, некако сивкаст да биде?
Голден Роуз, Кико Милано. Мислам дека имаше и во ДМ само не сум сигурна дали од есенс или Римел Лондон. Ама порано како да гледав и во дм, само не сум купила никад туш од дм. А од Голден Роуз со тенката свирки а четка нема да погрешиш
Najubav tus za oci spored mene mi se so tvrda cetka na farmasi razmsckuvanje nitu preslikuvanje nema. Kako ke go stais stoi so saati inaku dokolku e nekoj saka ima i so tanka cetka.
Овој изгледа одлично за некој како мене што му се тресат рацете и очните капаци додека става туш. Дали се суши брзо и убаво ли се нанесува?
zdravo, sto e podobro da zemam i so sto se nanesuva podobro dali so gel tus na inglot ili tus penkalo
Види мене туш со мека четка ми е попрактичен бидејќи полесно ги контролирам линиите. Ама па сите се жалат од Мека четка и најчесто почнуваат со оние како пенкалца. Пробај си сама, мој предлог се тушевите од ГР. И да не ти одговара барем нема да дадеш многу пари.
Мене најлесни ми се покажаа пенкалцата. Ги користам водоотпорните на Есенс и сум презадоволна. Побрзо се трошат за разлика од другите, но се евтини и вооошто не ми се пресликуваат
Гледам дека многу го фалите овој туш. Дали има некој со сличен квалитет како овој, но да биде како пенкалце? И битно ми е да не се размачкува, мноогу ми се мрсни капаците и ми се пресликува горе
Каде го има на radiant тушот што е како пенкалце? Едно време го имаше во космо градски ѕид ама немам одамна таму поминато