Исто и ја го имам ова од броклин,стварно е карбон блек Него,во врска со гел ајланјерот од есенс,што го спомна jarec6,некој да не има користено? не сум знаела дека има вакво нешто и тука,и од есенс сакам одамна да земам вакво.Некој користено? Критики?
Хмм.. како да ти објаснам ..Со четкичка,се зема од гелот,и се нанесува како туш најнормално И според мене би требало да е мн.трајно најверојатно,така изгледа барем и полесно за ставање,мејби има и на јутуб туторијалс за ова
Обично моливче, од Аура ама дебелото, карбон блек - нема подобро. А туш, Голден Роус, тврда четка, 130 денари. Жити тоа што се покажа како убаво, маскарата е тиња итн, многу се разочарав од овие.
Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=VxcOicABhX0 Eве ти клипче,и со ваква четкичка лесно се става тушот.Баш бев да земам ама немаше четки,па оставив за следен пат.Ама секако сум во план да земам.И не е скап до 200 денари е а сигурно долго ќе трае.
http://www.youtube.com/watch?v=_oI0Bwai83k Дури од 3 минута почнува со насевање на тушот. И јас вака го нанесувам тушот и навистина многу убаво стои. Се добиваат мачкини очи.
Јас од авон си нарачав два туша за очи плав и кафен и супер ми се сега за сега ( уствари кафениот сеуште го немам испробано )
Од орифлејм да не се случајно? Мислам дека не се од авон А иначе,убаво стои плавово на очи? не е малце дреч?
Ова го има низ Космо-то, Шатци .. ? Интересно ми изгледа, а башка има да трае до памтивек колкаво и да е кутивчето, бидејќи секако дека мала количина би се нанесувала, ха? Паметна инвестиција би било, ако го нагази некоја низ парфимерииве нека пуца на темава, расположена сум за трошење пари. :up:
Есенс козметиката ја имам видено само во Еликсир парфимериите Така да би требало да го има ова таму,а можно е и во космо или шатци да го има. Јас ќе одам деновиве да побарам во Еликсир да видам дали го имаат и цена да прашам
Ау,да од орифлејм беа Инаку плавото само два пати го имам користено,и тоа сестра ми ме нашминка со некои си сенки па не се познаваше баш многу плавото,поради сенките...ќе видам кога ќе си ставам без никаква сенка одоздоле ќе пишам што е и како е
Не се согласувам дека плаво стои само на плави очи, можеби плаавите и зелените очи се впечатливи, но верувај ако имаш кафени очи си благословен речиси сите бои да ти стојат. Од искуство ти кажувам, многу убаво стои плаво на кафени очи уште повеќе ги истакнува дека е контра боја од бојата на окото.
Не, срцко тоа не е моето око, ама и мене многу ми се допаѓа тушот на првата слика, па ако знае некој таков туш нека ни каже.
Јас имам од Голден роуз туш ама незнам да го користам неможам да се научам да нанесувам секогаш се шљакам а многу убаво стои, јас наместо туш ставам црно моливче.
Порано го користев овој: Ама некако не бев многу задоволна не ми црнеше убаво, а и многу ми се растечуваше. Потоа си го купив овој само со тврда четкичка и дефинитивно е незаменлив ептен сум задоволна, прекрасно црта и воопшто не се растечува. Си вреди!