Јас секогаш кога се бањам си ја полнам кадата и си седам по саат два па и повеќе ми се има случено Си ставам миризлива купка, музиче си пуштам и кулирам
Eee немам време јас за излежување во када,а искрено колку би сакала. Од кога си се немам релаксирано така. Секој ден се туширам и тоа по два пати,наутро и навечер,но тоа е премногу брзо. Затоа би рекла туш,а за када се надевам некогаш ќе имам доволно време да се размазам.
Често си ја полнам кадата, па така се релаксирам околу половина час. Потоа откако ќе ја испуштам водата, правам еден туш за да се осигурам дека на мене нема останато нечистотии. Но кога се брзам некаде секако дека немам време за полнење на кадата, па тогаш се туширам, иако првата опција повеќе ми одговара.
Porano da, znaev sat pat da si napravam mini seansa 15-20min. Vo kada.Sega nemam vreme za takov luksuz,zatoa brz tus
Јас сум за бањање во када, туширањето е нешто на брзина и само привидно изгледате чисти. Но јас не успеав да најдам тема околу тоа колку е здраво честото туширањ/бањање и дали му правиме добро или му штетиме на нашиот организав вклучувајки ја косата со честото миење. Доколку некој знае за таква тема би сакала да ми ја прати или тука или во ЛП.
Јас сум за туш ама дома имаме када.Сега не е ни кадата лоша ама зимно време кога ќе влезам не ми се излева
Кога немам многу време туш, а кога сакам да се опуштам и имам повеќе време од доволно си лежам во када