Мене уште од мала лежењето во када ме асоцирало на луксуз. Си лежиш, уживаш, а истовремено се бањаш. Околу тебе пена, убава миризба, убавини... Меѓутоа сепак сум за туш. Откога го реновиравме тоалетот, имаме туш-кабина. Но, и кога имавме када, јас се бањав стоечки, со туш. Некако ми е похигиенски, како што кажаа многу пред мене. Во кадата цело време седиш во сопствената нечистотија, а вака поминуваш и се` си оди.
Ја ептен сакам да си лежам во када па така ми е убаво што по пола саат ако не и повеќе си седам.Ама сепак почесто го практикувам тушот особено со ладна вода,после си како нов човек.
Па секојдневно си се туширам ама пример не излегувам и вака некогаш(2-3 пати неделно) пред да си легнам си лежам во када
Повеќе сакам лежење во када ама немам многу време за тоа, па затоа повеќе практикувам туширање. Кога лежам во када на крајот следува туширање.
Ние имаме када ама јас редовно си се бањам стоечки многу ми е страв бојеров се наога над кадава баш кај главата па да не ризикувам
Уште од мала сум навикната да лежам во када и просто обожавам. Еве сега ми се полни кадата и ќе легнам на саат и нешто со тивка музика и миризлива купка околу мене. Paradise
Доста гледате холивудски филмови и не трипате нам тука со вашите елегантни еротски маштарии. Подобро кажете психички ќе се спремате еден час да влезете во када од студенилово, а вашиот татко константни врши притисок да идеш што побрзо да се бањаш, затоа што грелица влече струја ко лудa
Обично е брз туш, но има денови кога сакам да си го приуштам задоволството да се излежувам во вода, со убавка музика и миризливи свеќи. Малите нешта како тоа ме прават среќна цел ден.
Лежење во када со пена и што мириса на купка е незаменливо и секогаш го бирам тоа.Но,на ладново,гледам да ја извадам нечистотијата со туширање,лежењето го оставам за релаксација во ретки me-days
Баш така, многу убаво кажано, исто како што е и лага дека се тушираат секој ден, посебно сега зимно време кога на бољерот му треба 1 час да ја смлачи водата а да не зборуваме колку треба за да се наполни када. Лесно е овде да си правиме филмчиња ама реалноста е сосема друга. Голем дел од вас дури и во недела кога се бањаат греат вода на шпоред во тенџере а камо ли секој ден да се тушиаш. Да кажам за себе, јас се туширам на 3-4 дена и мислам дека е сосема доволно ако се одржува редовно хигиена на деловите како што се пазуви, интимен дел и нозе, за што не треба ниту многу вода ниту време. Ако ве чита човек во темава ќе стекне впечаток дека ништо друго не правите и на ништо друго не трошите пари освен на струја. Петре, пресметај им колку пари треба да дадат за струја ако секој ден се тушираат 2 деца во тинејџерска возраст и постари и двајца родители.
Па јас ги преферирам и обете, хах, навистина обожувам кога се бањам и ги исфрлам сите нечистотии од мене и од телото хаха е тука згрешив, никој неможе да ги измие нечистотиите од СЕБЕ со капење ххх
Зависно од времето со кое располагам и најважно од се од тоа колку сум уморна. Кога сакам да се опуштам онака убаво ја полнам кадата во неа ставам некоја ароматична купка и лежам 45 мин само така и на ништо не мислам се додека не влезе мојот вереник во wc-то да ме потсети дека не лебдам на некој облак туку сум во бањата заглавена веќе саат време. А онака кога немам многу време се туширам набрзинка, ама тоа на брзина за мене е половина час.