Би сакала лежење во када, ама повеќе практикувам туш. Од неколку причини: побрзо, почисто, попрактично.
Тушот е природен, како под водопад Во полна када ретко влегувам, може само после туширање и тоа чисто ради некоја купка со ароматско-терапевтски дејства.
Туширање дефинитивно! Ама не сум против некогаш ете така да си се опуштам во када и да си направам еден куп ритуали пред,за време на и по уживањето што досега не ми се случило ама не сум против во секој случај.
Лежење во када, дефинитивно! Like a boss . Туш само кога се брзам некаде, или за време на менструација, инаку строго излежавање у топла водичка
Постојано брзам и немам време за излежување, онака квалитетно. А сакам, не велам не. Ретко, многу ретко знам на наполнам када до фул, да направам милион меурчиња од мојата омилена купка, да запалам миризливо стапче и пропратно да си пуштам музика, па да се релаксирам саат-два. Ама имајќи во превид дека сум пребавна, повеќе ми се исплаќа да се истуширам и потоа да се препуштам на останатите тинтрења со млеко или масло за тело и пропратни процеси на пријатно усмрдување со разноразни мириси.
Јас па никогаш не сум ни лежела во када. Жалче бе . И бирам туш. Некако не ми се губи време за да се излежувам во вода со набрчкана кожа.
Најчесто туш затоа што е хигиенски,брзо и практично.Понекогаш знам и јас да се опуштам и да се релаксирам во када.
Туш дефинитвно. Некако колку и да лежам во када на крај пак ќе мора да се итуширам инаку нема да се чувствувам чиста.
Го бирам тушот, најмногу заради време и практичност, а богами какво време дошло само поскапува струјата па и од финансиски причини плус. Не дека не сакм да се опуштам и релаксирам во полна миризлива када ама приметувам дека се поретко го правам тоа.
Бидејќи туширањето ми е секојдневна активност, лежењето во када ми причинува поголемо задоволство. 2-3 пати месечно си се опуштам во полна када. Сакам да лежам во полна када со врела вода, небаре сум излезена од пеколот, миризлива купка со меурчиња, цветчиња за во када и секако пајче (шала) Кога ќе залегнам така се заборавам, се додека водата на ми се претвори во мраз, лежам и не размислувам за ништо, се опуштам, си слушам музика и ми гори свеќа со пријатен мирис на лаванда или јасмин. Би го рпавела овој секој ден