Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Туш или лежење во када?

Дискусија во 'Тело' започната од marama, 30 октомври 2011.

?

Што повеќе преферирате?

1. Туш

266 глас(а)
    62,7%
  2. Лежење во када

158 глас(а)
    37,3%
  1. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    јас немам када дома имам туш кабина
    но и двете ми се добри а тоа што троши си троши.за жал ] :)
    иначе поубаво би ми било кога би имала време да си лежам а ако е на брзинка времето туш и ќе заврши работа :D

2. L.u.K.r.E.c.I.j.a

L.u.K.r.E.c.I.j.a Активен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Кој има када дома и сака плус да слабее, вежба, може место да лежи во када да си напраи своја варијанта на аква аеробик у домашни услови. Во када до пола напунета, пробајте некои движења, пример ко да пливате и сл., зависи колку е голема кадата, ама сигурно некакви движења може да се прават со нозете. Ем ке слабеете, ем за целулит е добро, ко да сте пливале ќе му дојде. Немора да се излежавате :D може да праите вежби и да подослабете малку. :)

3. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Повеќе практикувам туш, еве од лани не ме фатило мерак да ја наполнам кадата..Значи туш ама јас си се туширам пола час :D

4. Li..Na

Li..Na Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2012
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    45
    Немам многу време за лежење во када , па затоа туш :D

5. Muffin.Love

Muffin.Love Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    15
    И двете :lol: Сакам кога ке се опуштам во топла вода со многу пени и џакузито кога ке си го уклучам. Од друга страна па тушот ми е попрактична работа. :)

6. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    322
    Двете се супер.
    Некад туш некад лежење во када. :) ;)

7. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Не ја гледам поентата ако сакам убаво да се измијам, зачистам, да се бањам во полна када и да се шлапкам во сопствената прљавштина :D Практикувам секогаш туширање.
    Но, доколку на пример некогаш ми се присака релаксација, со некоја миризлива купка, е тогаш специјално ја полнам кадата, палам свеќи, легнувам во када и уживам :)

8. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Повеќе практикувам лежење во када од тоа што сакам да уживам додека се бањам.Ќе си наполнам кадата со купка и уживанција.
    Ама кога се брзам за некаде едноставно морам туш. Така да битно ми е да сум чиста,а дали ќе биде туш или лежење во када.Истото ти е.
    :lol:

9. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Се туширам неколку пати на ден,кога станувам,после школо,после тренинг и затоа практикувам еден брзински туш.
    Обожавам да се туширам со она,баш врела вода :)
    Ама кога имам слободно време,сакам да се опуштам во када со купки и едноставно да уживам.
    Секогаш кога ќе излезам од кадата мавам еден туш, дека како што вика Anabelle,се шљакам во сопствената прљавштина,а јас сум опседната со тоа да бидам секогаш чиста :)

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  10. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Туш дефинитивно, по брзо некако ми е , еднаш се имам излежувано во када + како мала :D
    Навечер секој ден се туширам, не поднесувам лом да легнам во кревет , посебно коа по цели денови сум надвор :D

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Кадата сум ја заборавила како изгледа, последниве 5 години само на туширање сум. Па и немам многу време за излежување во када а и не ја сакам многу водата, не ми претставува некое задоволство да лежам во вода, затоа преферирам туш.

12. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Значи вака ние имаме туш кабина повеке сакам лежење во када а повеке практикувам туш затоа што ми е побрза лежење во када е кога сум слободна цел ден или кога сакам дда се релаксирам....

13. meow22

meow22 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    213
    Допаѓања:
    80
    Преферирам туш зашто во када заборавам на време, па почнуваат да викаат по мене. :D

14. aleks26

aleks26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    98
    Обожавам лежење во када,некако се релаксирам и ми е многу пријатно онака ке си ја наполнам ке направам малу бабулиња во водата со миризлива купка и уживам додека залади водата.Повеќе зимно време го преферирам ова,но и на лето кога имам време со задоволство ја полнам кадата.

15. ThePrincipessa

ThePrincipessa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    10
    Дома имаме и туш и када,но последниве неколку години кадата ја немам чепнато.Туширањето е побрзо,попрактично а и похигиенски . Велат дека оние што практикуваат када се романтични души па кажите вие самите :D

16. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Во последно време немам време за туш а камо ли лежење во када :D практикувам туш и тоа од многу пооодамна побрзо ми е поекономично и итн.

17. praski4e

praski4e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    914
    Обожавам излежавање во топла купка наполнета до врв и сакам многу пења да има цел шампон на тоа трошам ништо да не се гледа хехехе плус музиче некое смирувачко уживанција.А туш кога брзам или не сум расположена за купка сакам на брзинка да си ја завршам работата :)

18. Moschino

Moschino Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    17
    Па повеќе сум за туш бидејќи е похигиенско и побрзо.И јас обожавам да лежам во када но ретко кога можам да си го дозволам тоа задоволство зошто пред лежење треба да ја изгланцам кадата |( ,а мене ме мрзи :tmi: :$

На Ellen4e му/ѝ се допаѓа ова.
  19. B-I-B-A

B-I-B-A Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    12
    Дефинитивно туш.

20. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Најчесто туш.Не е лошо и лежење во када,баш опушта и смирува.Ама туш си е туш. 8)