јас немам када дома имам туш кабина но и двете ми се добри а тоа што троши си троши.за жал ] иначе поубаво би ми било кога би имала време да си лежам а ако е на брзинка времето туш и ќе заврши работа
Кој има када дома и сака плус да слабее, вежба, може место да лежи во када да си напраи своја варијанта на аква аеробик у домашни услови. Во када до пола напунета, пробајте некои движења, пример ко да пливате и сл., зависи колку е голема кадата, ама сигурно некакви движења може да се прават со нозете. Ем ке слабеете, ем за целулит е добро, ко да сте пливале ќе му дојде. Немора да се излежавате може да праите вежби и да подослабете малку.
Повеќе практикувам туш, еве од лани не ме фатило мерак да ја наполнам кадата..Значи туш ама јас си се туширам пола час
И двете Сакам кога ке се опуштам во топла вода со многу пени и џакузито кога ке си го уклучам. Од друга страна па тушот ми е попрактична работа.
Не ја гледам поентата ако сакам убаво да се измијам, зачистам, да се бањам во полна када и да се шлапкам во сопствената прљавштина Практикувам секогаш туширање. Но, доколку на пример некогаш ми се присака релаксација, со некоја миризлива купка, е тогаш специјално ја полнам кадата, палам свеќи, легнувам во када и уживам
Повеќе практикувам лежење во када од тоа што сакам да уживам додека се бањам.Ќе си наполнам кадата со купка и уживанција. Ама кога се брзам за некаде едноставно морам туш. Така да битно ми е да сум чиста,а дали ќе биде туш или лежење во када.Истото ти е.
Се туширам неколку пати на ден,кога станувам,после школо,после тренинг и затоа практикувам еден брзински туш. Обожавам да се туширам со она,баш врела вода Ама кога имам слободно време,сакам да се опуштам во када со купки и едноставно да уживам. Секогаш кога ќе излезам од кадата мавам еден туш, дека како што вика Anabelle,се шљакам во сопствената прљавштина,а јас сум опседната со тоа да бидам секогаш чиста
Туш дефинитивно, по брзо некако ми е , еднаш се имам излежувано во када + како мала Навечер секој ден се туширам, не поднесувам лом да легнам во кревет , посебно коа по цели денови сум надвор
Кадата сум ја заборавила како изгледа, последниве 5 години само на туширање сум. Па и немам многу време за излежување во када а и не ја сакам многу водата, не ми претставува некое задоволство да лежам во вода, затоа преферирам туш.
Значи вака ние имаме туш кабина повеке сакам лежење во када а повеке практикувам туш затоа што ми е побрза лежење во када е кога сум слободна цел ден или кога сакам дда се релаксирам....
Обожавам лежење во када,некако се релаксирам и ми е многу пријатно онака ке си ја наполнам ке направам малу бабулиња во водата со миризлива купка и уживам додека залади водата.Повеќе зимно време го преферирам ова,но и на лето кога имам време со задоволство ја полнам кадата.
Дома имаме и туш и када,но последниве неколку години кадата ја немам чепнато.Туширањето е побрзо,попрактично а и похигиенски . Велат дека оние што практикуваат када се романтични души па кажите вие самите
Во последно време немам време за туш а камо ли лежење во када практикувам туш и тоа од многу пооодамна побрзо ми е поекономично и итн.
Обожавам излежавање во топла купка наполнета до врв и сакам многу пења да има цел шампон на тоа трошам ништо да не се гледа хехехе плус музиче некое смирувачко уживанција.А туш кога брзам или не сум расположена за купка сакам на брзинка да си ја завршам работата
Па повеќе сум за туш бидејќи е похигиенско и побрзо.И јас обожавам да лежам во када но ретко кога можам да си го дозволам тоа задоволство зошто пред лежење треба да ја изгланцам кадата ,а мене ме мрзи