На 1 сајт за кладење. Тоа во заградата ми прави мерак (in Skopje). Па така, нека чуе светот за нас, дека сме тука on planet Earth. Цела светска фудбалска јавност денес ќе ужива во утакмица од нашата земја. Skopje центар на светот за 90 минути. Инаку добитен влог е Манчестер X2 двојна шанса. Стискајте палци. Убави се вакви евенти од светски размери. Екстра можност за промоција на нашата земја и за економски boost на пар дена.
Не го врти муабетот. Убаво ме сфати што кажав. Новава влада дури пробуваше да се откаже од организацијата
Брависимо финисимо за брат ти. Нашиве џандари се подмитливи. За 500 евра ќе пуштат било кој да влезе. Тоа им е цела плата екстра. Финтата е додека да влезеш на стадионот, после никој не се замара дали си влегол со карта, без карта или со фалц карта. Нема двојни проверки, а треба да направат па да ги испофаќаат како зајци тие што се шверцнале.
http://www.fromhot.com Сајт за пратење утакмици во живо. Еве ти едно линкче од утакмицата, а ги има десетици линкови. Линк.
Среќко, а навивач на Баерн е Само жал ми е за брат ми, од мал навива за Реал никако не успеа карта да најде, ама тоа е шизик на ризик некогаш се исплаќа
Кец у два ќе иде. Јасно дека вакви утакмици се за забава и за перење пари во режија на УЕФА, ФИФА и бет мафија.
Се падна да играат во најголемите горештини, делуваат како поцркани, особено честеровци Јас можев да бидам на стадион моментално, ама одбив карти, не ми се омилени двата клуба за да трпам гужви. На ТВ изгледа светски, како да не е Градски. Фали Калински да коментира со ентузијазам, овие си зборуваат нешто ради реда, ко на Исланд да се игра утакмицата.
Епа во пензија е. А што е работава со картите? Колку беа во продажба и како некој добивале некој не имало наградна игра ли? Не сум во тек баш.