И јас навивам за Манчестер. Доста време правеа пауза редно време е нешто да освојат и да се вратат со самодоверба во Лигата на Шампионите.
Малце офф од фудбалот, од организацијата и отворањето најубав момент ми беа дечињава, души http://www.femina.mk/новости/занимл...а-a-sky-full-of-stars-на-суперкупот-во-скопје
I don't know the statistics @DAngel baby. По некоја логика треба да е така пошто Лига на шампиони е појако натпреварување од Лига Европа. Знам статистика дека откако се игра суперкупот ниедна утакмица не завршила 0:0. Добро е што падна гол во првото полувреме пошто да завршеше натпреварот 0:0 стварно ќе бевме први баксузи.
Грaтиси си дaвaaт тие нa свoите фaнoви oд фaн клубoви, нештo имa дoделенo нa лoтaријa, oстaнaтите си плaќaaт.
Јас колку што знам, се оставаа и податоци од трансакциска па ако те извлечат ти повлекуваат пари во однос на тоа за колку карти си аплицирал.
Мене црвениве ѓаволи ми се поактивни на терен ама релов навистина среќа. Какви шанси црвениве прокоцкаа аххх. Не се толку тимски уиграни, а по сам пред гол или уткаат насока или пресилно шутираат. Ралциве играат ко на терен да се родени бре. 2 спрема 1 ухууууfinaly
2:1 почнува пресвртот. Ајде да видиме иако тешко некако. Ајмо @referentka навивај за уште голови, ама црвената страна да ги дава, а Реал да ги прима. Ќе влезе Роналдо на крај да го видиме, не верувам дека за џабе дошол во Скопје за да гледа папучи.