Од вечерта приготвено и спакувано можеш да носиш ? Јас така правев и ќе правам исто сега кога ќе почнам на работа. @Summer16 Најади се дома и на гости јади салата, немој да грешиш. @Girl235 Грешиш да, сирење знаеш дека во протеински, а кашкавалот не е во никој ден добредојден. Пропржи си кромид,лук.морков,печурки, додади доматен сос да згусне, и истури врз шпагети. Превкусно е. Тоа утре ќе го јадам
@Chanell* да, можам ама прашањеви ми беше од 5.30 станата ди скоро 17ч. Додека дојдам дома што да јадам? Овошје додека дојдам? Тој дел како да го организирам?
@Smiley11 jas sekoj den rucam na rabota. Od vecer si spremam paketce. Se nosam, osven kompir. Ti treba samo dobra kutija. Ponazad imam i drugi sliki. Ovosje jadam okolu 9-10h, a rucek okolu 14h. Salatata ja nosam ne napravena, pred da jadam i stavam zejtin i ocet.
Јас имам само една пауза од 11.30 или 12.00 секој ден различно а едно јаболко у 6.00 или две не ќе да ме држат до пауза и затоа се мислам како да правам
Абе искрено не знам на другите како им е ама јас сум многу гладна ама па сум дома уште на породилно а за на работа си треба енергија богами
Исто. Цело време сум на нозе на пауза само седнувам др време цело работам и ств ми треба енергија многу. Затоа прашувам комбинацииве некако не ми се вклопуваат
Јади пак од ручекот или направи си супа,салата,бадеми,ореви касни.. Јас имам поголеми порции и ме држат сита до вечерата, знам и два тањира да си ги наполнам и најадам особено во скробниот ден.. Поиште ти е психата него ли вистински што си гладна, самата помисла дека си на диета те тера да мислиш на храна уште повеќе
Можеби јадеш помалку отколку што е дозволено. Пример ручекот селогаш е до 250гр плус салата и црн леб. Јас секогаш јадам помалку од тоа и затоа и јас често пати чувствувам глад. Пробај јади повеќе салата.
Веќе бидна тоа.. Велев ќе издржам ама ништо. Мојот протеински денес стана секаков, здравје Утре со нови сили.
7/Јх ден Д:Една крушка Р: В:Кифлички и мало парче торта а пошо ручам рано сигурно и уште нешто ќе мезнам
А денес си направив едно грдо смути и за пола саат си намачкав ајвар со чајна и сирење , денес денот ќе ми биде за оддишка
Хаха и ти како мене. Јас денот го започнав со смути(добро, моето не беше грдо ) Потоа јадев леб, ајвар, таратор, јајца, од се по малку измешав, и после пола час си намачкав еурокрем. Тугоо... Велам да крајот на денот само на овошје да бидам, како казна Пропадна мојот скробен ден.
И јас завршив со бисквити а помислив да бидам на овошје до крај на ден ама не ќе идам укафана и најверојатно ќе јадам како пуштена од ланец