Подобро јади салата(на пример зелена салата) Овошјето навечер се вари побавно и се претвара во масти. А за резултатите,супер е за 30 дена. Наредниот месец може нагло да изгубиш. Поздрав
Навечер најдена сум 79, наутро на празен стомак исто 79. Ма дефинитивно ме зеза вагата! Башка, јас се осеќам толку подуена, како за 89.. Морам да и ги сменам батериите и да се мерам после овошен. Праам глупости, навечер после вечера обавезно едни грисини од мед,сенф и кромид јадам, толку ми се омилени и никако да им откажам љубов, а толку ми е тешко наутро од нив.. До каде сте вие женииии? Јас ќе јадам ѓевречиња(од Стокмак едни со сланина имам, ако можам ќе им ја тргнам сланината) со ајвар и маслинки Вечера пак тесто ќе биде, ќе одам на пастрмајлија, сигурно нема да ја гледам бледо
Какви се тие гевречиња? Не сум ги видела... јас сум протеински, вчера и јас утнав малку пиев пола чаша млеко пред спиење , бев преморена и убаво ми беше... а овошен ден.. денес јајца најверојатно...
Da ne si vo period pred dobivanje ili pak mozebi mnogu sol vnesuvas, pa zatoa se osekas podueno. I kaj mene denes jh, jas kiflicki so ajvarce ke rucam, sama sum si gi pravela, sama ke si gi jadam . A vecer mora mora blago, na pamet mi e sladoled od vcera .
Немам воопшто добиено поспе пораѓај, 9месеци веќе еве, затоа сум подуена и затоа не се “лизгаат”кг, си знам @miselova95 Мали гевречиња се, 4 во пакување, вртени со сланина. Убави се. Изедов 3, немаат повеќе од 200г.
Не се трга сланината од гевречиња , не во четврток , друг ден можеби. Пастрамајлија нема да се јаде кога ќе затопли а и башка бледо да гледаш не е убаво Јас сум 8 ми ден а на 4 ти имав пауза со се алкохол со бутање сваштарии и си останав само едно кило помалку.
Хахахаха ме насмеа убаво Костарика, во право си за сланината, греота е да се трга, посебно па во четврток Си ги изедов со се неа. Сите сме имале по еден.. или повеќе такви денови ко твојот 4ти
Zdravo. Posle vodniot den so koj den se prodolzuva? So proteinski se pocnuva odnppcetok ili prodolzuvam od tamu kade sto sum zastanala?
Zdr devonki jas sum 6 den na dieta no denes utnav sabajle jadev leka no za vecera izedov 3 parcinja leb i patlidja przen Dali da prodolzam od utre pak od pocetok ili da si teram kako mi e redot jas sum nova
devojki daj kazete se sto moze da se jadi vo Јагленохидратен ден ziti sve do sega jadex samo makaroni / spageti so kecap, ali mi sa zgadi... ich ne mi se ubavi taka obicno si gi jadam i so sirence i kecap ali bez sirejne bljak...... ili kazete nekoja recepta lesna so makaroni ili spageti sto moze da se jade. ako pomislam na makaroni so kecap mi sa povraka... a i nesakam da jadam blago ich pa jadam za vecera isto kako rucekot ali polovina mera denes bev na јагленохидратен ден, i jadev edna kifla lisnoto so salama i kaskaval bese i salata od krastavici. valda ne zgresiv nesto... i me interesina dali vecerata e ZADOLZITELNA, posto ima denovi kade ne sum ich gladna i kako da treba na sila da jadam a ich ne mi se jade.. sum na 28 den, minus 5.5 KG ali ziti mene nemozam veke testenini samo so kecap
На КИМ земи си домати во конзерва истури стави сецкан кромид и морков и печурки нека се динста да се згусне и на крај една лажица маслинов зејтин и оригано.Ете веге сос за паста многу убав.позз
Dali nekogas kupuvate gotovi jadenja od vero ili tineks? Pecurki,stek,kompir,grav? Nekogas koga nemam vreme takvi jadam. Dozvoleno li e?
Здраво,денес ми е 4ти ден од диетата (овошен ден) се надевам дека ке истрајам некако.хаха Сакав да ве прашам дали е грешка ако ручекот ми е во 16:30h,a вечерата во 20:00h,бидејки на работа сум до 16:00h и немам доволно време наутро да подготвувам ручек..... Ја ги јадам со сирење малку,бидејки и мене ми се страшно гадни,не можам ни да ги проголтнам.