Хаха погрешно ме сфати,општо прашував за сите денови,а не само за овошниот....фала богу не може да биде поделен кога се јаде едно исто.
Упс. Се извинувам. Инаку не е грешка, прилагоди си ги оброците како што можеш, нема правило околу времето.
Devojki da ve prasam ,posle kolku vreme vidovte rezultati ?Jas imam 71 kg sakam da oslabam barem 7 kg ili 10 ama mn sum nestrpliva ,2dena sum na dietava i znam rano e ama se pridezuvam na sve samo sto kafe pijam so seker ,ne mi e ubavo bez. Dajte iskustava
Денес ми е 5 ден и јас не гледам уште резултати,а и е многу рано за тоа....така да за 1 месец ке се мерам па ке видиме дали се исплатило или не хаха
За од прилика после еден месец се видливи резултатите. Барем кај мене, тогаш почнаа да ме приметуваат дека сум ослабена Јас сум денес на овошен ден(прошлиот се претвори во протеински,протеинскиот во јх, скробниот во протеини.. каша попара) До сега сум само на една банана, до после ќе надополнам со киви,урми,смокви,аронија,вишни и сува папаја.
Мене денеска ми е ден на скробот,и досега имам изедено 2 јаболки,а во 16:30h ке јадам грав. Сакам веднаш да ослабнам хаха.
Denes ovosen se ispomesav. Jadev 2 banana i 2 smutinja i za vecera planirav mandarini ama imase doma pizza i mafini i ne mozev da se kontroliram. Ne znam ni sama koj den mi e.Ja drzam okolu 4 ili 5 nedeli...Ne sum mnogu oslabena ama premnogu gresam.Sega za veligden pak ke gresam.Ne znam sto da pravam,nekoj sovet za pomalku gresenje?
Хаха,па кога веке знаеш што има дома за јадење...не си оди додека не е се изедено од другите Инаку и јас денес испомешав се,и месо и леб и свашта нешто,ама од утре само СТРОГО!! Поздрав.
Ј Јас многу се разочарав малку кога згрешив и утре дента веќе си терам по старо . немам вага , којзнае што се случило
Haha Od utre samo strogo,i jas vikam! Proteinski den. Dorucek mandarni 2 Rucek jajca vareni (samo belki) i supa. Vecera salata i jajce. (Planiram)
Zdravo devojki. Jas sum nova vo grupava. Ja drzam dietava vekje 1 mesec (bez greski). I nemam golemi rezultati. Kilazata mi e ista. Obemot mi e namalen, no pak ne mnogu. Dali nekoj imal vakvo iskustvo pokasno da ima rezultati?
Eej kako ste? Napreduvate? Dorucek kako sto rekov 2 mandarini Rucek sega ke jadam supa 2 belki i pecurki od vero. Vecera planiram jajca i salata ama moze li namesto toa virsli? Znam deka ne treba da se mesa ama cel den ke bidam izlezena i ke bidam gladna taka da moze virsli i pecurki?
4/90 ovosen banana 2 ,portokali 2 ,malku suvi smokvi i urmi i malku bademi ,uspesno izdrzav za prv den ,i da se cudis imav i energija i ic ne bev umorna cel den aktivna sum ,so rabota i so cistenje i plus dete da se pofalam
8/90 ден денеска,и имам ослабнато само 1 кило,инаку денес ми е овошен ден и МНОГУ сум гладна но ке глеам да издржам некако
Ne odi meso so oriz vo ist den. Ednoto e protein, drugoto skrob. @Maluska ako nemas mnogu za slabeenje moze zatoka bavno ti odi. Jas denes proteini na meni kremenadla
Celo vreme gresam lugje. Ke izdrzam cel den i navecer koga ke se priberam jadam se sto ke najdam. Vcera proteini vecerta 4 kolacinja Denes skrob jadev sarmi sega doritos i solenki...