163,imav 60kg sega sum 55 (50 den od dietata)...sakam da dojdam bar do 50 [/quote] лелееееее....за 5о дена само 5кг? мислам дека е мноооогггууу малце...можеби диетава не ти одговара најди некоја поссодветна за тебе [/QUOTE] I jas se cudam, kaj mene e vekje 4ta nedela, t.e pocetok na 4ta nedela, edvaj 2kg, a se pridrzuvam do dietata..
Ne sum razmisluvala. Naskoro ke zavrsam pa pauzata dobro ke mi dojde sigurno iako nema da mesam skrob i meso osven ako ne moram nekogas.
Jas i ti isto sme ja pocnale kako ti odi mene za sega ne mi e bas teshko nema ni gram skinato ama ok mi e
Почнав па прекинав , се разболев , грип..:/ Од вчера сум повторно со вас. Втор ден денес, без грешки , се надевам ќе издржам до крај !
Zdravo... Ne mozam da namestam kirilica od mobilniov vetuvam za brzo ke bide. Jas veke 14dena sum na vakov rezim na ishrana megutoa jas jadam samo ednash, nakaj 8,9h dali ima drug nekoj so vakvo iskustvo? (Ne deka mi e nesto tesko vaka da se hranam ama da znam ako nema efekt vakviot nacin barem da si jadam nesto koga me faka strv da ne se ogranicuvam nepotrebno)
Добро ми оди. Се трудам да не правам грешки ама не сум ни стрвна многу за јадење. Штом без проблем го поминав овошниов имам надеж дека ќе ја држам подолго диетава. Инаку се немам мерено, немам дома вага. Вчера 5/90 протеински ден Банана Печени пиперки направени како салата, сирење, маслинки и лепче. Домат, краставица, сирење и маслинки, без масло само со сол.
Prodolzi vaka da stavas sliki da bas ubavo mi davas ideja za rucek jas se razocarav ama ke prodolzam uste a le vidime
Skroben D jagodi R boranija V trebase pola ama izedov povekje. Izedov sega malku cips i kolac nemozev da se vozdrzam a i bev gladna nekako sega ke pijam caj i toa e toa se nadevam. Utre jh planiram D jabolka R palacinki so ajvar V palacinki slatki I zadutre ovosen Sekogas istoto ovosje Banani jagoodi cresi jabolka portokal izmegju kikiriki i vecerta salata. Poubavo mi e vaka koga vekje imam isplanirano i se nadevam bez vise greski..
Iskreno da oslabena sum. Neznam tocno ke se meram i ke pisam. Inace pravev mnogu greski pa i ne sum oslabena tolku kolku sto bi trebalo. A vezbi pravam sekoj den ne kojznae kakvi ama sepak Rezultati posle 1 ipol mesec.
Од вчера. Скробен ден 6/90 Банана Ручек гравче ( ставив кромид, тиквичка и домат, преубаво беше) салата брокула и едно домашно лебче. Вечерата на пола со малку краставица.
Jh KKo sto planirav izedov palacinki so ajbar za rucek i za vecera slatki so mleko i biskviti i izedov pogolema kolicina se nadevam ke me drzat i za ovosniot utre.Ke zemam sega i crna cokolada i toa e toa.
Мене не. Супер сум до сега. Јади повеќе салати. И гледај да јадеш на време. Пиј кафе, чај и многу вода. 7/90 јагленохидратен ден. Круша. Пица со кечап, печурки и кромид, салата со краставица и роквици. Од пицата изедов само половина. Вечера: една топка сладолед, половина парче торта и малку чоколадо ( не изедов цел ред, неможев)
Здраво! Ја имам држено диетава претходно со одлични резултати. Но сега ме интересира, УН диета и доење, препоралчиво или не?
Да,јас ја држев кога имаше бебе 2 оброка воведено. На 6 месечна возраст. Немаше никаква разлика во млекото, не се намали.