Lugjeee uste 3 dena dietava!!!!! Iskreno se plasam od edno nesto a toa e vrakjanje na kilogramite...Sega bas citav i nekoi vikaat deka im se vratile duri i povekje. Sto da pravam? Ke pravam kako sto vikaat da jadam pomalku i do 8 obavezno. Isto taka nema da mesam skrob i proteini i ili ke si drzam vaka denovi samo ne po red ili ke jadam samo ovoska za rucek ili salata za vecera i taka.. Se isplasiv iskreno od vrakjanje na kg...
Вчера овошен ден, не добро поминат. Постојано бев гладна и вечерта дури почна да ми се врти. Изедов 2 банани, скоро едно мало динче, една круша и вечерта околу 50грама суви урми. Се надевам не згрешив со урмите. За денес ќе се јади мусака со тиквички, одвај чекам.
Јас ја почнав 1 месец после пораѓај, еве 17ти ден нема никаква разлика. Пиј повеќе вода и нема проблем
Денес 4ти ден овошен, одма се приметува разлика во обемот, кај моите сум па тука немам вага да се измерам но имам симнато 1кг сигурно. Овошните денови никогаш не сум ги сакала, но најмногу влијаат на губењето кг. Секое утро го започнувам со маслиново масло и лимон + шоља зелен чај. До сега изедено 20 тина цреши и 4 кајсии.
Само што јадев па да пишам Ден 9/90 протеински Круша Мусака со тиквички, супа од печурки, малку леб и салата од домати, краставица и печени пиперки. Салатата не ја изедов цела пошто се прејадив. Каснав и едно парче салама од стрв. Вечера ќе биде исто само без леб и без супа.
За лебот знам ама немав дома таков. И само ваква супа имав другите со тестенини беа. А каква е таја бистра? Може ли само вода и коцка да сварам другиот пат? Голема грешка ли е ова
Таква и треба коцка зеленчукова пола коцка во околу 300 мл вода. Грешка е да ,супата е доста битна во протеински ден кога јадеш месо,јајца или риба. Во оваа што си ја изела има секакви додатоци за згуснување без оглед што е од неутрална намирница. Секоја грешка го стагнира намалувањето на кг.
Mislis da ne gi vratam kg? Ili? Inace denes proteinski D 2 jabolka R supa i omlet V pola od rucekot bez supa i salata. Zemav i mnogu malku kikiriki od sabajle se cuvstvuvav pregladno.
Женска има ли ефект кај тебе пиењето комбуха ? Јас од Мк нарачав 6 шишиња , две испив и еве сега го пијам третото шише а уште не сум намалила на тежина, пак сум 76 кг на моја висина од 171 цм Дај жити се пиши после колку шишиња ќе има ефект тоа срање. едит ; ова е втор месец како пијам секој ден насабајле и навечер и нема ефект
Neznam dali se razbravme haha ama celta mi e da ne gi vratam kg da ostanam na tezinava ili da namalam uste.
10/90 Скробен ден Пола банана Леќа со домат, суви пиперки варени и направени со маслиново и сол и црно лепче. Вечера на пола. Се мерев денес -4 кг.
11/90 Јагленохидратен ден 6-7 кајсии Мекици со домат и краставица. Вечерата ќе биде парче торта и чоколадо.