Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

УН Диета

Дискусија во 'Диети' започната од mKdevojce, 7 јануари 2010.

1. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    hehehe ne povrakam, gi jadam samo jazikot i mozokot, izlupeni iseckani na parcinja i svareni vo voda so morkovce, zacin, crn piper, lovorov list , malku luk i limon, ne e mrsna a vkusna e, mozes da ja zaledis vo zamrznuvac, da ja otstranis mrsninata odozgora, pa pak da ja stoplis, ke bide uste podobra, i ne mora da e samo od jagneska glava

2. emili.m

emili.m Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    13
    sekoja cest iskreno nikogas nemam probano ama strinami ednas varese i koa pomirisav mi se zgadi blak i nikogas ne sum se osudila da probam ai nikogas doma nemame praveno ;) :P

3. Nutricionist

Nutricionist Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    Пченицата во скробен ден! јаглехидрат претставува и добра е за еластичноста на кожата.Позз

4. b.u.b.i

b.u.b.i Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    11
    денеска ми беше денот со благото, али јас и за ручек и вечера јадев варени шпагети и за вечера плус 50 грама чоколадо... можеби претерав али тоа е,се тешам дека не е ништо страшно после толку време :D утре сум на овошјее

5. indian

indian Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    5
    ve molam pisete ----devojki leb mozi bel ili samo crn ?

6. butterfly.94

butterfly.94 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    14
    лееееее не го можам овошниов ден..-.-!btw нема на што :P иначе моите денеска на шопинг во тинекс и коа ми исподонесоа ќеси со салами,чипсови и глупости мислам дека ќе си умрев х) хахахахах
    успеа да се справиш некако? :D

7. butterfly.94

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    14
    јас јадам бел леб и пак имам резултати..така да indian нема врска дали е бел или црн лебот :D
    Ја дури и вегета си ставам малце ^^

8. Fleur-De-Lis

Fleur-De-Lis Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    1.649
    Јас па не ги обожавам диетите! Јест да сум имала вишок на килограми одредени периоди, ама со нив се справувам со јадење многу салата и пиење на вода во текот на оброкот! Ништо спектакуларно само малце зелено :angel:

9. butterfly.94

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    14
    јадеш само салата или ?? :)

10. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Вчера јадев еклери ама денес морам да бегам од нив, како што има полна тава во кујна не знам како ќе се справам :D . Инаку благодарам многу :*[/quote]
    лееееее не го можам овошниов ден..-.-!btw нема на што :P иначе моите денеска на шопинг во тинекс и коа ми исподонесоа ќеси со салами,чипсови и глупости мислам дека ќе си умрев х) хахахахах
    успеа да се справиш некако? :D[/quote]

Паа видов малку мака. Моите денес толку убав ручек правеа компирчиња и ќовтиња а јас настрана како скарана колку ли ми се јадеше само ама се зацепив во компјутерот да не гледам накај јадењето хаха . Најинтересниот момент беше кога ми кажа мајка ми оди стави од еклерите во една чинија и донеси ги, со очи ги јадев, ама издржав. Како и да е го истуркав денот некако, утре протеини т.е. печено пилешко - моето омилено и салата, лелее едвај чекам :D . И јас многу го мразам овошниот ден, цел ден сум си гладна, ама вреди да се трпи хахаах

11. butterfly.94

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    14
    Добар е овошниот ден за прочистување..леле колку убав ручек си имала =/// греотка што ти напраиле =(
    и јас понекад наоѓам утеха во компјутерот али коа ќе почнат да ми праќаат слики со убави јадења ми се плаче и одма ми кркори стомакот хD хахахаха <3

12. Fleur-De-Lis

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    1.649
    Не .... Боже сачувај, ќе изгладнам до смрт така! :tmi:
    Си јадам нормално, само уз јадењето матам мн салата и вода...... :lol:

13. butterfly.94

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    14
    хахахахахах :$ јас да си прашам :D
    епа така може веќе..хD коа ќе завршам со диетава ќе го пробам твојот начин да видам дали ќе делува на мене ^^

14. Fleur-De-Lis

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    1.649
    Ми Лајк Ит!..... Ти посакувам многу ослабени килограми со твојата диета! 8) ;)

15. butterfly.94

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    14
    Фалалалаааааа :D веќе има резултати од диетава^^ немам веќе "спојлери" јеее :D

На Fleur-De-Lis му/ѝ се допаѓа ова.
  16. indian

indian Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    5
    devojkiiii vo proteinskiot den dali mozi da se jadi 2 jajca namesto 3 a za vecera samo 1 bez leb ??????

17. butterfly.94

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    14
    можеш ако тоа те заситува :)

18. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Можи зошто да не,мене и 2 јајца ми беа многу и јадев по едно :)

19. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Денес скробен ми е, ќе јадам ориз со оние месавинана од фриком со се(грасак, морков, пиперка...) Мммм, и сикрено се осеќам малку подослабеноо :) :)

20. saratalat

saratalat Активен член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    devojki a dali moras da jades supa vo proteinskiot den??? zasto mnogu me zasitva.. a dali mozes ada jades samo meso i salata bez leb msilam dali ke ima efekt... pozz