Ставам една лажица масло, еден мал филџан вода и сол, може и вегета ама јас не ја користам. Ги печам на 250С. Другите зачини ги ставам откако ќе се испечат компирите. И тоа е. Нема посебна тајна
31/90 Јх помина без доручек за ручек шпагети со ајвар вечера 4 колачиња средна големина и 3 банана чоколада 32/90 Овошен помина со 1 јаболка 2 круши 2 банани и 100гр индиски орев @AngelOfArh хумус се јаде во скробен ден, според ун фб групата.А и логично ми е дека главната состојка е наут,а наутот е скроб.
6/90 скробен доручек : банана ручек: ориз со мешавина зеленчук + салата вечера: половина од ручекот 7/90 јаглехидратен доручек : две јаболка ручек: геврек со салата вечера: имам еден чоколаден ролат па ќе изедам две парчиња
Ми се избриша мислењето, не знаев за хумусот ама ќе го практикувам сега, баш денес ќе јадам. 47/90 скробен или 2/12 од турбо ун скробен доручек банана ручек хумус и лепче и краставичка, а може се мислам место лепче оризова галета вечера истото
10-ти ден скробен Доручек две јаболки,ручек една чинија шпагети со густ природен сок од патлиџан и краставички,вечера пола чинија шпагети и краставички и на крај еден ред црна чоколада против алергии
33/90 Протеински д 2 круши р топено сирење со печурки и тиквички и 2 лажици ајвар и парче леб в половина од ручекот и една лажица ајвар 34/90 Скробен д 1 банана р тавче гравче со салата од краставици в половина од ручекот со салата
12 Овошен Сабајлево една банана На пладне смути од вишни,аронија,малини и половина банана Сега печена тиква,непечени кикирики и некое бадемче (печено) Вечер пак печена тиква Ги обожавам есенскиве овошни денови, тиквата ме вади да не грешам
После тиквата салата и се беше добро додека не отидов кај мајка. “Пробај солен куглоф-мммм ќе ти биде криво” “Касни помфрит,топол е” “Касни сиренце и мевце” ... а јас добра душа,да не ја одбијам.. Исповед. Морав. Од утре со нови сили. Патем, -1килце. 74. Јес!
Од денес и јас ви се приклучив. 1/90 Протеински д 1 јаболко р 3 јајца,салата,1 кришка леб в 1 јајце,салата,1 кришка леб
2/90 Скробен д јаболко р ориз, салата, 1 кришка леб в половина од ручекот 3/90 Јаглехидратен д касно станав па го прескокнав р макарони со кечап в нешто благо ќе биде Утре ми е овошен ќе видиме како ќе издржам.
06/90 Скробен ден Д: 1 банана, кафе Р: Ориз со спанаќ и печурки, кисели краставички. В: Исто, на пола
50/90 или 5/12 јх ден доручек јаболчиња ручек гевреци вечера мислам дека ќе биде нешто понекалорично пошто ја претерав викендов, не мешав (многу) ама јадев доста Ај просветлете ме, костени беа во скробен или во ЈХ за вечера? Имам сварени па за денес дали да ги јадам за вечера или да чекам до скробен.
8/90 -овошен го поминав со една банана, едно јаболко и малку грозје ич немав апетит 9/90 протеински доручек: банана ручек: шопска салата ставив и малку фета сирење, пилешко и парче леб вечера: тоа што остана од ручекот 10/90 скробен доручек: банана ручек: просо со комбинација од зеленчук, леб со ова не ми иде вечера: половина од ручекот 10ти ден -2кг...