Абе не сум за кажување За утре си спремив полнети пиперки, ќе го издржам. Туната ич не ме најаде денес. Дозволено е
Јас утре стартувам почнува сезона на сладолед само ун одговара. Плус со оваа диета ми се средува метаболизмот.Со Господ напред утре старт.
10/90 скробен Јаболка Компири печени салата 1 парче интегрален леб Вечера пола ручек без леб плус печурки
Јас сепак се одлучив за ун повеќе ситост ми дава има вечера работам до 22 и 30. Денес 1/90 П.банана У.некое друго овошје или цеден сок Р.3 јајца со младо кромидче и печурки запржено со салата и црно лебче супа В.пола без леб
Што значи “П” (пред банана)? И зошто две различни овошја? Колку што знам, се јадат две исти овошја или една банана.
Има прогуглај само не банана некое друго овошје два часа после појадокот и два часа пред ручекот.А сум ја држела со кило овошје до пладне пак се слабее.
3/90 јх П.банана У.цеден цитрон Р.макарони со сос од домати печурки кромид морков лук оригано В.палачинки темно чоколадо
Од денес пак ве дружам Гледам на темава сум ја држела пред 3 години, ама со овој мев и оваа килажа не се трпам. Уште да најдам време за вежбање не би било лошо Доручек-банана Ручек-омлет со печурки, кришка леб, салата марула со кромид и бистра зеленчукова супа. Вечера ќе биде пак омлетот со печурки со салата.
Вода мешан сув зеленчук рендан морков сол бибер зоври ете ти супа коцките можеш од зеленчук на подравка ама хемија се.