Ден 8 овошен: Доручек: банана Салата марула и домат Сега пијам смути од пола банана, портокал, слива, малини и боровинки.
ако не е тајна, колку килограмчиња си симнала? 7/90 јх доручек немав касно станав ручек: шпагети со кари и малце праз вечера ќе биде 2 еклери најверојатно..
8/90 Витамински Банана, 2 портокали, една шака ореви, јаболко, кафе, чај од цимет, овошен чајх2, сега чекам тато да донесе марула и денот ке го завршам со салата. Овој подобро го издржав од претходниот, се прилагодувам
Колкаво ти е бебето? Јас сеуште дојам а ја држам по трети пат. Првпат почнав кога имаше два обровци на 7м. Сеа е 19м,у немам никаква разлика во млеко ни па тогаш имав. Многу овошје и разновидна храна имаш, ако е поголемо од 6м почнувај не се мисли.
Планирав секој 30ти да се мерам,но одлучив да издржам поќе време без мерење бидејќи знам дека ќе се опуштам или ке ја прекинам или ќе се разочарам.Се осеќам полесно,немам надуеност што е најважно.При прво мерење ке пишам резултати
Девојки и јас се обидувам да влезам во колосек малку со диетава денес ми е 7 ден ама немам резултати. правам и грешки некогаш навечер може затоа ама сега мора построго малку. 7/90 јх д. две јаболка р. шпагети со печурки и маслинки в. некоја торта некни за чудо успешно многу го поминав овошниот ден без глад. за поручек три мандарини, за ручек салата овошна која ме држеше многу сита ( две јаболка, киви суво грозје, сува кајсија, суви сливи, ореви една рака, урми ленено семе, сончоглед и малку мед да се врзи) си велам не грешам со салатава. за вечера марулка со печурки и по нркој сат уште малку ореви. и утре вака планирам па ќе ви пишам како ќе биде
Малечко е сепак. Јас би почекала уште два-три месеци, но одлуката е секако твоја. Денес 7ми ден - јх Д:Смуди со банана и две-три јагоди Р:Баник со спанаќ и праз ручав рано па до вечерата може уште еднаш да јадам од истото В:Куглоф со капини и топло чоколадо
9/90 Д: турско кафе Р: туна со марула и половина краставица и печурки (се удавив во печурки деновиве) В: краставица салата Сега доаѓам од факултет сега ручам мислев којзнае колку сум гладна ама се прејадов.
Ден 9 протеински: Доручек: смути од малини Ручек: свинско ребро и таратур Вечера: најмало ребренце и салата
Моето е 3ипол месеци и ја почнав пред недела дена.Сега за сега нема промена на млеко дури пак почна да ми шприца многу,можеби од многу течности.
9/90 Осмиот,го истерав наместо овошен,, воден, само со една зелка салата. Претерав на седмиот па за казна. Д. Бана и две кафиња. Р.Св кременадла и зелка салата. В. Јајце и краставици салата.
Caroin sto rucas toa i da veceras. ako si jadela tuna so marulka i krstavici gledaj od toa pola za vecera mora i protein da ima ne moze samo salata za vecera ako ne si gladna. i ako jadete meso za rucek i za vecera a ne da mesate meso pa za vecera jajca. za da ima pogolem efekt a i taka e pravilno.
Ми доаѓа многу јадење така, поарно салата да јадам, одколку и туна/стек/јајца или пак ориз/компири и да повратам. Исповед: издеов две крем бананчиња синоќа и една рака чипс, ама дм е крив лиги ми направи, ги потрошив после де Денес: 10/90 двоцифрен број конечно Д: вода до лимон и ѓумбир и кафе после макијато малечко, не требаше знам ама сметки плаќав одсабајле и кај што бев кафе фа пијам ме знаат и без да нарачам стандарт макијато ми донесоа го испив што да правам Р: ориз и компир варени и марула салата В: марула и половина краставица Тоа ќе е Се исповедав битно
Во овошниот ден се јаде на два часа овошје и зеленчук. Јас јадам и печурки во салата за да ме држат. исто може и сушено овошје и јаткасто. Ако каснеш зеленчук не се враќаш на овошје пак. Каролин значи што поедноставни оброците помонотони тоа подобро што значи подобро малку за ручек да јадеш ориз или компир со салата и за вечера пола отколку за ручек да мешаш компир со ориз а за вечера ништо. тоа ти е грешка .