Јас планирам на пола да се вагам на месец и пол. Пред 3 дена се мерев и имав едвај 1 килограм, и си ветив дека нема да застанам на вага до 45 ден.
Може ли да ја пишеш турбо ун, и јас сакам да ја почнам од денес. Ја имав ама сум ја изгубила сликата. Ја најдов Инаку вчерашниот ден ми беш витамински се до 18:00 часот отидовме на вечера со едни пријатели на дм и јадев салата, стек и на крај топло ладно. Грешка огромна ама тоа е. Од денес ја почнувам турбо ун 17/90 1/12 Д: турско кафе и две јаболка Р: туна со кромид и една кришка двопек В: мала туна со марула Инаку -4кг на вага. Јас презадоволна
15 јх Д:Една банана Р:Пита со праз и зелка една мрсна,грда, ми се згади И едно ситно колаченце,не ми се чекаше до вечера В:Колачиња,топло чоколадо,баклава или торта
Јас ке паузирам десетина дена, правев операција на заб, ограничена сум на течна храна. Сепак нема да јадам ништо калорично млеко јогурт супи сокови. Можам и да ги распоредам на пример денес протеински дозволено ми е јогурт и супа, во скробен некоја чорба пасирана, во јх е дозволено млеко барем за вечера па може да се прави некоја комбинација. Се враќам за десетина дена сигурно и со некое кило минус.
Денес јх,36/90 Доручек : 2 мандарини Ручек : 2 ѓеврека варени ( вториот не го изедов до крај,ми остана половина) 1 лажица ајвар,4 маслинки Вечера : уште не знам точно,ваљда бисквити,во млеко или суви.
Здраво девојки Од утре конечно решив да почнам и јас, дали има некој за почнување од утре да тераме заедно? Почнувам со максимална килажа 11месеци после пораѓај. Ја имам држено и бев презадоволна ама сега некако не сум толку многу решителнаа
јас ќе се мерам утре да видиме колку имам симнато,а после наредно мерење после турбо УН дали спанаќот е неутрален?
16 овошен Овошје цел ден, имам и јатки плус, а за вечер може некое салатиче од краставица и домат. -2кг. Јас мислев пак 80ка ќе видам Стартно беше 80.5 сабајлево 78.5. Супер е, мислам дека количински многу јадам па за две недели и повеќе од добро е. Вчера јх за вечера јадев сукано со спанаќ, две колачиња со топло чоколадо, вечерта на гости некоја смока и чипс. Епа нема -5кг со ова мени Како и да е, од утре почнува убрзаниот процес т.е турбо, па до крајот на месецов има да бидат многу повеќе кг симнати.
Денес овошен 37/90 : досега 2 јаболки и 2 портокали.Уште 1 банана и ореви и бадеми до вечер сигурно,дали уште нешто ќе земам не знам. Се мерев утрово :63кг . Точно 10кг минус.Ептен сум задоволна.
Јас почнав од денес, со лесно на сите.. Да прашам дали смее освен зелен чај да се пие друг чај од билки?
Пишав погоре дека ке паузирам неколку дена ради операција на заб. Сепак сакам да се придржувам колку што можам па ве молам за предлог нешто чорбесто течно за јх ден.