25/90 9/12 Турбо ун Витамински Јаболка,банана, две турски, два зелени чаја и една витаминска салта. Се изгура денов. Вчера ми беше 8/12 Скробен Д: кафе и јаболко Р: спанаќ манџа со ориз И до ручекот беше скробен, после отидовме
40/90 Витамински Доручек-Портокали Во текот на денот цедени сокови од лимони и портокали(незасладени),ореви,јаболка... Утре ке грешам само ке се потрудам барем да бидам во калориски дефицит и + кардио
42/90 скробен Доручек-Јаболка Ручек-Печени компири со 1 парче интегрален леб и салата Вечера-Пола од ручек
Здраво девојки, јас со вчерашниот воден ден ја затворив мојата диета. Не ми е потребна повеќе, ама секако доручекот ми останува ист, и ке внимавам на мешањето на намирниците, и ќе се трудам барем еднаш месечно да држам воден ден, а еднаш неделно витамински обавезно. Крајниот резултат за 29дена е 7кг, поточно 7.450, јас сум презадоволна, на почетокот имав 64кг. Односно се мерев 5тиот ден од диетата не на почеток. Имав грешки како секој жив човек ама битно издржав. Имајте убав ден, и сите да си ја постигнете целта
Da ve pozdravam, pocnav vcera so un 1/90 Д: 2 јаболка Р: 3 пржени јајца,1 рибанка интегрален леб и супа В: 2 пржени јајца 2/90 Д: 2 мандарини Р: компири во релна и салата В: пола од ручекот И многу вода со лимон
јас девојки веќе 5 дена не сум на диета, со овој карантин само дома седам, гледам серии и јадам, да соберам сила и за некој ден ќе ја почнам пак..
3/90 ЈХ ден П: 2 јаболка Р: сукано со праз и маслинки В: 2 палачинки со крем И цел ден многу вода со лимон Колку кг си минус
I jas pak se vrativ na dietava imam okolu 67 kg sakam da namalam nakaj 60,59 i ke bidam presrekjna.Pocnav na 2 mart i uste nemam rezultati ke se izmeram pak i ke pisam.Tuku sakav da ve prasam,do sega citav i vidov deka e mozno da se vratat kilogramite posle dietata pa duri i duplo,kako??? I da prasam,imam okolu 7 da receme kg za simnuvanje,kolku vreme treba da ja drzam dietava bidejki ne se gubat kg naednas i posle samo taka naednas da prestanam?
кај секој е различно, зависи се од твојот организам, ќе заприметиш сама резултати, а и да, мал совет, мери се во обем, а не килажа бидејќи на многу повеќе на вага не им покажува многу дека симнале, а во обем се топат
47/90 ЈХ ден Д:Јаболка Р:Јуфки со кечап В:1 ред црно чоколадо,топло капучино и 3 мали како визитарски слатки На крај на диетата планирам да се вагам.Засега добро оди со некои минимални грешки во последно но одиме до крај
48/90 Витамински 2 Јаболка,лимонада,ореви,кикири Премалку јадев денес.Немав воопшто апетит.Повеќе воден отколку овошен
Девојки, продолжуваме со диетава, така? Што мислите? Денес паднав во искушение да ја прекинам....ама продолжив со скробен ден успешно. Не знам кој ден ми е по ред, престанав на бројам. На 31.03 ми е вториот воден ден, и конечно успеав да симнам 3 кг од почеток до сега, но на обем повеќе се приметува. Задоволна сум и сакам да ја држам до крај. Но, седењево дома ми влијае негативно на психа. Совет, please.
Мене баш седењето дома ми дозволува да ја држам по сите правила.Од утре сум официјално дома.Од брз живот и цело време на трчање се случува да згрешам,според мене некоја минимална банална грешка но сепак грешка.Одредиси време за појадок,ручек и вечера.1 ден пред размислувај што ке јадиш следен ден и готвиси сама.Така побрзо ке ти врви времето и нема да грешиш.Барем јас така мислам.Се е до психата
Здраво девојки Денеска ми беше 6ти ден од диетава Ми треба идеја за ручек за утре за јаглехидратен ден