Мене вчера ми беше јадев салата марула со краставици и после порција нудлси во кои додавам брокула и старо лукче. Денес ми е овошен: доручек - смути со банана, јаболко, 10 бадеми, 25 гр. урми (само ова е изедено до сега, се друго е план ) ручек - марула, морков, краставица, патлиџан салата ужина - смути со банана, јаболко, 10 бадеми, 25 гр. урми вечера - пак некоја салата
7/90 ЈХ Д-1 крушка + чаша вода со лимон Ова досега е изедено другото план Р- мини интегрални погачи со ајвар В-1 пуслица и 1 ред цоколадо за готвење
jh den,pocna so greska d banana i 2 mini jabolki(ne jadam samo 2 isti ovoski,obicno jadam banana i jabolko,procitav deka mozes da jades kolku sakas ovosje do rucek) r spageti v alva od griz pred rucekot izedov parce od domasna torta,sega mi e krivo((((
8/90 Витамински Д-пола круша Р-овошна салата В-смути @MidwifeM Колку кг успеја да намалиш до сега се мереше ли?
Планирам на крај на диетата да се мерам бидејќи кајмене секогаш оди поспоро па да не се разочарувам.Иначе има резултати
9/90 Протеински Д-2 портокали Р-полнета пиперка со месо(само месетото ќе го јадам), салата и парче леб В-пола од ручек без леб
52/90 Витамински Д-2 јаболка Во текот на денот банана,ореви,кикири,јаболка и салата од зелка и морков
Денес ми беше витамонски ама ништо. Утрово ми беше многу лошо, повраќав, и не го држев овошниот ден. 2/3дена пауза па почнувам пак
Denes proteinski D banana R jajca i tomatelo V isto,polovina Greska e sto jadev mnogu kikiriki izmegju dorucek i rucek A isto taka jadam dorucek nakaj 12,rucek nakaj 2 golema greska li e? Se imam popraveno od koga ja zavrsiv prviot pat dietava iako vnimavav...Mi e strav da ne pocnale da se vrakjaat kg pa da ne se vratat i duplo... Zatoa i ja drzam po 2 pat i resiv od sega bez greski,so sekojdnevno vezbanje Utre skroben D 2 jabolka R oriz V pola Se nadevam deka nema greski vise da pravam.Vas kako vi ide?