Ти благодарам за зборовите, ми требаше некој да ме утеши Нема да се откажам во никој случај, е сега има денови кога ненормално многу ми се јаде како на пример денес, ама добро е што останав на јаболко, гледајќи ги моите како јадат ми се плачеше. Поздрав и до тебе
dali moze vo jagle.den da jades pica kapricioza. ili tie kifli sto s elisnati so sunka kasakavl i kecap, pomognete.. denes mi bese prv den dobro izdrzav posakajte mi sreka
Мислам дека не може да се јаде нешто такво.Моја другарка ја има држено диетава и знам дека третиот ден јадеше само пица тесто со кечап и зеленчук.А и нема логика да би јадела такви производи кога токму тие се едни од главните причинители на вишокот на килограми .Биди истрајна и понатаму
blagodaram mnogu, no mislam kifli lisnato mozam da jadam bez nisto ili makaroni samo avreni ili malku so maslooo pozz
mozes i gevrek, gevrek so maslinka, samo podobro ne lisnato, iako e prazno, oti sodrzi mnogu margarin, pica so domat i pecurki ( bez sunka i kaskaval, duri i rastitelniot bil mnogu kaloricen ) bej krous, i nesto slicno, spageti, makaroni, kori, kacamak, tarana...
Јеееееј луѓе 5то кило го симнувам!! Е баш си се израдував сега,и уште повеќе мотивирана сум си Денеска 30ти ден,протеински еве стекот ми се пече моментално за попосле Водниот ден успешно пројден,само на вода,без ништо подкаснување! Јеа Ааа ептен си се израдував,се надевам ве мотивирам и вас привремено,не се откажувајте,бидете силни!!! Позз
blagodaram mnogu volsebna.. iako deneska mi e vtori den sa dorucek ajdev edno jabolko sega ke varam kompirce, daj boze da ima reziltat edvaj cekam da pominat 10 dena a ushte mnogu ima
Добро не се откажав цело пак си јадам по едно парче леб, овошје но ручекот не ми е по тој редослед како кај диетата...се обидувам да не ја вратам изгубената тежина.
Сабајле се мерев -4кг луѓееее , а 23 ден ми е леле колку се израдував и ми се познава разликата јееееееееееиииииииииииииииии хахаха
Ви честитам на сите за постигнатите резултати! продолжете понатаму цврсто... инаку милосављевски ајде не од денес...утре шо велиш да држиме заедно овошен ден и да си почнеме од четврток!!!!! и јас наново ќе ја почнувам луѓе поради грипот се растурив и заборавив оти сум на диета...па така да шо велиш заедно а?? од 1 ден...!
Сакам да им честитам на рок гил и на Beauchamp за успешно изгубените килограми Иначе мене денес ми е овошен, а утре ќе држам воден, па во четврок ќе се мерам и ќе ви пишам колку сум ослабена ама искрено полесно се осеќам некако И да среќен успех на сите вие што ќе ја почните, дали од денес дали од утре или било кој др ден
почнав од денеска, и морам да продолжам, оти пресметано ми е веќе, морам задутре да јадам благо оти сум зависен благото.
Добро сепак почнуваме заедно од 4етврток протеински ден нели...така да супер ондак е ....заедно овде ќе износиме податоци што сме јаделе! позз
desetti den denes i mozam da vi kazam deka se naviknav ne osekam tolku glad kako prvite nekolku dena ... uste 10 dena pa voden den ke probad da izdrzam inaku rezultati ima ima ke vi pisam koga ke stignam do 60 .... rezultati ima ima se isplati dietava skroz a i zeleniot caj poveke ne mi e problem da go pijam bes seker ....
inaku ako znae nekoj neka mi napisi koja e mojata idealna tezina visoka sum 168 jas mislam 57 ama pisetemi za posigurno ......... aa i so sreka na site sto pocnuvaat so dietava
Не гледам во твојата тежина потреба за слабеење...а и да сакаш да слабееш пробај со др ефективна диета 2-3 килограми доста ти се таа диета не е за тебе искрено зашо све на све 5 кг ако стопиш за 3 месеци... џабе труд ќе ти биде.поздрав!
Zdravo,jas samo sakam da ve prasam.Vo vrska so skrobniot den. Dali moze na primer za rucek gravce a za vecera spanak?Ili druga kombinacija... Mora isto od rucek? Vi blagodaram
подобро е да биде исто од ручекот тоа се едни така незамерливи правила кои ако се почитуваат ќе се постигнат повеќе резултати! така да не е на одмет пример да си тргнеш од ручекот малце гравче нели? подобро така прави.позздрав