63/90 ЈХ Д-банана Р-Макарони со кечап В-1 парче торта,кроасан и кафе со млеко 64/90 Витамински Д-банана Во текот на денот киви,јаболка,јаткасти плодови,евентуално салата
9/90 D.2jabolka,voda so limon,kafe R.riba pecena,salata,luto pilerce,supa V.pola od rucekot bez supa Ubav den
Едно прашање,дали после држење на диетава се навраќаат килограмите? Некои викаат дека сите со диети на крајот се враќаат дупло килограмите па дали некој знае како е овде ситуацијата?
Имам пријателка која ја држеше диетава имаше само 2-3 кг вратени.Сепак мислам како ќе продолжиш да се храниш по диетава ќе значи доколку јадеш исто и внесуваш овошје мислам дека не се враќаат.
24/90 Протеински Д-јагоди Р-печена риба,салата,чаша јогурт и леб В-најверојатно нема да имам само кафе и чај
68/90 Витамински Д-Банана Во текот на денот уште 1 банана,јаболка и јаткасти плодови 69/90 Протеински Д-Банана Ручек и вечера омлет,салата и по 1 парче интегрален леб
Соборци здраво И јас започнав со УН од денеска. Имам голем вишок на килограми, така да ме чека долг и макотрпен пат... 1/90 протеински Д: 2 цедени мандарини+кафе Р:свинско месо, гриловани тиквички+парче тонус В:пола од ручекот без леб
Се ок , само посна супа ти фали за ручек без фиде. Со лесно, до постигнување на посакуваниот резултат
Dali e zadolzitelna supata? Jas vcera ja preskoknav(ne bese namerno) Zdravo devojki dali e dozvoleno da jadam kozinjak vo 3 den (jaglehidraten) i ako odgovorot e da, dali mislite deka e podobro da go jadam kako rucek ili kako vecera bidejki sepak e blag??
@sanie имав и супа, ама не ја напишав Вчера 2/90 Д:јаболка+кафе Р:чорба со компир и морков+салата+парче тонус В:запечен компир и морков на фолија со маслиново и копар+салата+маслинки Денеска 3/90 ЈХ-омилениот Д:банана + кафе Р: направив пица од готово тесто со доматно пире, кромид и маслинки В: планирам 3-4 домашно направени american cookies + ред црно чоколадо
70/90 Скробен Д-Банана Р-Грав,салата,1п интегрален леб В-пола од ручек 71/90 ЈХ Д-јаболка Р-пица со неутрални намирници В-палачинки со мармалад и капучино