81/90 Протеински Д-Јаболка Р-Омлет(3 јајца),салата,1парче интегрален леб+кафе и зелен чај В-планирам 3 белки+салата Денес се мерев.-7кг...Искрено не сум задоволна но правев и грешки особено последниов месец.Планирам да ја продолжам до јуни барем уште 4-5кг.
Можеби немаш многу за симнување? Јас тој резултат го имав лани после 40дена, ама и тогаш а и сега имам над 15 за симнување. И цела година да ја држам, после прекинот пак на стара исхрана се враќам така да.. На 100 ума сум пак, Ун/кето или дебела засекогаш.
Немам многу уште 5кг и таман.Уште 9 дена имам сигурно барем -1кг ке сум до тогаш.За останатите ке пазам.Сеуште се мислам дали да ја продолжам
Девојки, дали во јх за вечера можам палачинки, (тестото со вода и брашно) тие со еурокрем да ги намачкам и колку смеам по групи гледам обично по три. Фалаа ви
Zdravo da prasam...vo koj del od denot se merite? Jas nasabajle koga kje se meram eve primer sabajle imav 61.900 posle se merev imav 62.900 pozdrav
Денеска 3 ден јх,е вака првиот ден беше протеински јадев утрото јаболко,за ручек јадев салата 3 варени јајца и едно парче двопек и на крајот испив чаша јогурт,а за вечера едно јајце и салата.Е сега прочитав дека ако јадеш јајца пиеш супа а ако јадеш сирење тогаш јогурт и се прашувам дали ова е грешка,бидејќи сакам строго да се придржувам на диетата кога веќе одлучив.Поздрав
Јас ја држам од 10 март, симнав 6 кг и толку, застанав. Ама јас не се придржувам толку строго, знам да измешам овошје наутро или да изедам парче тонус леб и за вечера, не секогаш, ама се случува. Инаку, не мешам, што ручек, тоа вечера на пола. Кај мене на обем се познава повеќе, килограмите застанаа на 64.
Jas ja pravam samo so voda i kocka za supa. Bidejki e 300ml stavam pola kocka. Procitav na eden dokument za dietata i pisuvase deka moze so kocka.
Втор круг завршен со -4кг. Од 69 кг на 65кг. Се надевав на уште барем -2кг, но правев и грешки, така што генерално е ОК. Во обем намалив доста, но стомакот ми остана. Борбата продолжува. Со лесно на сите.
Devojki aktivirajte se u grupava,ajde Jas denes jh D 2 jabolka R kacamak V isto kacamak Utre ovosen ke se jade smuti,jabolka,banani,i salata.
Здраво и од мене, ви се приклучувам во друштвото. 3/90 ЈХ П: 1 банана Р: шпагети со кечап В: 1 ипол парче торта и ред чоколадо за готвење Немам вага ниту желба да се мерам, ќе ја држам цела диета најстрого што можам па што ќе биде нека биде . Утре ми е овошен ден, сакав да прашам дали има ограничувања во внесот на овошје? Читав некаде дека во еден оброк не се мешаат различни овошја.
За доручек не се мешаат, понатаму можеш да мешаш колку сакаш. Банани максимум 2, јаткасти плодови и семки до 100 грама, урми и суво овошје до 8 парчиња. А свежо овошје можеш колку сакаш, за тоа нема ограничување.
44/90 ЈХ Д-1крушка Р-макарони со сос од домати В-мини крофнички со мармалад и ред чоколадо Исто и кај мене во обем се намали, стомак минимално ден 44 и презадоволна од диетава. За вечера треба да јадеш нешто благо и чоколадо не како за ручек пример кај тебе бил качамак за вечера е благо
Во самата диета го пишува Јх ден за ручек е тестенини, пица, а вечера парче торта, колачи или сладолед, плус еден ред темна чоколада. Само протеински и скробен се пола од ручекот за вечера.