Ne mi se dopagja vkusot na chia puding neznam zosto Jadev za dorucek 2 jabolka Rucek ke jadam jagodi i banana i vecera jagodi eventualno jabolko ako sum pregladneta ali ne veruvam zasto imam suva kajsija i orevi za izmegju Sega se mislam i si vikam ako ne ke jadam pak salata za vecera,ke jadam pogolema kolicina na jagodi za rucek i banana 1 a vecer ke si izrendam morkov,krastavica mozno e i zelka i ke stavam ocet i (sol minimalno),za ocetot procitav deka smee vo ovoj den ako ne togas ke stavam limon
Абе нема никаков вкус. Ама баш никаков, може структурата не ти се допаѓа. Јас ставам една урма за благост и ме држи сита многу долго. 7/90 Јх П. Грст цреш Р. Бг Паста со лажишка маслиново, лук, босилек и суви чери домати, иако се премислувам за пица В. Две бг палачинки со бг крем
na strukturata i mislevsamo sto rucav jagodi pogolema kolicina,1 banana i suvi kajsii ama bea okolu 100 grama ako ne i povekje.(Znam deka e greska i treba samo 8 parcinja ama ovie nemaat sekjer vo sostavot i ete..) za vecera planitram salata od morkov i krastavica,piperka,zelka so ocet
Денес 15/90 ... П.Две јаболки Р. Фурнаринки со сусам и вегета (од истото тесто што го планирав за пица) неколку маслинки и кечап.. В. Сладолед и ред црно чоколадо
8/90 Овошен. П.Банана Р.Круша, цреши, банана, јаболко, портокал, 5 бадеми, 5 лешници, една урма и една чија супа што глумеше пудинг. В. Слично, ако не и ништо. Ќе видиме.
84/90 proteinski D 2 jabolka R tuna,supa,malku letna mandza(piperki,domat,kromid i tomatelo) V pola tuna i letna mandza so salata
Прекршив малку овошен. Завршив со домат, но и една голема лажица урда/изварка. Морав, за поддршка на денов, но не е страшно зошто утре е протеински, а и самата е во голема количина протеин. Немаше да ми биде тежок, ако не е под склоп на околности. Горниот дел од стомалот слизнат, а и на лицето ми се забележува. Се мерев во првите денови, но веќе нема до 15ти ден.
Denes 85/90 Nautro se merev na prazen stomak i 57.7 a posle toa bev 58,varira.Neznam dali e normalno vaka da se namaluva sekoj den D 2 jabolka R pire i salata (nemam supa) V pola od pireto
Кај сите е различно, зависи од организмот, прочитав дека си почнала со 67. Добро е, ама мислам дека треба повеќе резултат да имаш од цела диета. Зависи и колку си имала вишок. Пиеше ли доволно вода и правеше ли грешки?
Mozno e,moze trebalo da izgubam uste kg no spored visinata e i dovolno mislam?(165cm)Ne pravev mnogu greski,ponekogas samo no nekogas jadev povekje kolicinski i za rucek i za vecera dali oriz,kompir,grasok.. Voda piev 2l vo denot mislam deka e dovolno,a nekogas i pomalku stvarno ne pijam mnogu voda. Otprilika 67
9/90 Протеински П.Банана Р. Свински бут без коска со печена тиквичка и мешана свежа салата, парче бг леб, супа В. Пола од ручекот, без супа и леб, уште немам јадено, не ми се јаде. Денес се разочарав. Облеков панталони едни и ... не ги осетив за лабави. Некако се демотивирав, ама не се мерам уште. Ќе се мерам на 15ти ден. Ќе терам даље. Утре 10/90 Скробен П.Јаболки Р. Ориз со печурки и пченка, ориз сооднос со пченка 80/20 и рукола салата В. Пола од ручекот
Од 10/90 бидна само ручекот, и тоа сепак само ориз и печурки и мешана салата. И тоа мала количина. Ни доручек, ни вечера. Денес не се чувствував воопшто добро, шеќерот ми варираше, со се притисокот, па немав апетит воопшто. Утре 11/90 П. Банана Р. Пита со печурки и чаша јогурт, но претходно голема салата В. Или пола пита или ќе јадам сладолед од ванила, ќе видиме како ќе ми оди. Само да не биде ко денес, зошто пак нема да јадам (зошо еве ко сега у ниедно време ќе ми се пријаде), притисок од 100 до 150 ми се качи.
Питата врв. Тестово бг не е баш за маневрирање ама успеав, искочи сосема солидно. На вкус - иста ко бурек со месо. Без јогурт сепак и со краставица само. Денес салцето ми е помеко, како стасано лепче, тоа значи дека влегува во фаза на топење. Од вчера пешачам, јога секој втор ден, не сум способна за поинаква и потешка физичка активност која мислам дека да ја имам, ќе биде се побрзо и ќе губам кг побрзо.
18/90 Скробен П.две јаболка Р.Ориз со зеленчук и салата краставица В.Исто... Не дека немам резултати,ама имам 70тина кг,и не можам да верувам дека ќе стигнам барем до кај 62,63...некако сум скептична
Со што ја правеше питата? Давај рецепт. И јас сум денес на јаглехидратен, незнам кој ден по ред. За појадок: јагоди, лимон со топла вода и кафе Ручек: интегрални макарони во доматен сос За вечера ќе биде крофна и темно чоколадо. Во меѓувреме мнооогу вода и уште едно кафе