9/90 Протеински(деновиве сум ги помешала нека не ве Појадок Напиток и Смуди(2 праски +чиа семе, кокосово масло и аронија)
1 ден. Од сабајле чај камилица+ним, чаша сок од лимон, една банана. За ручек јајца со патлиџан. Вечера јајце. Вода пиете сите по 2л или може некаков чај без шеќер наместо вода? Или комбинација вода, чај, или лимонада. Некако тешко ми е само вода и дали ќе се навикнам.
По не знам кој пат пак сум на диетава Денес 16ти ден, овошен. Морам да кажам многу го мразам овошниот Имам веќе резултати во обем се приметува, кг не сум мерела
9 /90 Протеински Ручек Во неделата ги гледав како јадат скара... Денес ми е мене ред.. Стек на скара и домат+краставица Вечера пола Стек а дупло салата Утре ќе се мерам па ќе видиме
9/90 Појадок круша и 1,5 вода Ручек... Бујонот е мн битен ама никако да го воведам. Барем домашен да си направам, купечкиот неможам да замислам да го пијам. Вечера ќе е салата најверојатно. И мене ми е проблем витаминскиот ден.
37/40 Витамински Се знае денес што. Ама толку невкусно овошје сум земала. Убаво на лик, ама кисело. Антибиотик пијам, ме пече желудникот, ама тоа е. И индиски оревчиња.
9 /90 скробен П:напитокот и банана Р:компир(варен па запржен на малку м.масло +вагета,сусам, сол,мелена сол, ким и црвен пипер) Салата зелка и магдонос И скопска манџа(пиперки за ајвар печени и малку запржени... Поздрава варијанта од ајварот)
17/90 Протеински Појадок: Јаболко Ручек: Пилешко со печурки плус супа, домат, и две мали кришки црн леб Вечера: Пола од ручекот без супа
2 ден скробен. За почеток на денот сок од лимон и две праски. Ручек компир салата со оцет и кромид, плус пинџурче. За вечер од салатата.
Здраво ви се приклучувам и јас имам 20килограми да минусирам Ден 3ти Јаглехидратен Д- Цреши Р- Шпагети В- Ќе видам уште незнам или парче леб со кремче или 3-4 колачиња. Со лесно да ни е на сите
Јас да те охрабрам еве... Првиот пат кога ја држев 25кг ослабев... Душо наздравје нека ти е... Супата од коцка ли е или сама ја правиш, јас купив вакви вчера ама вечерта дури
Јас во Греманија го земав од реве маркет ,можеш и со коцка и со вегета @anastasijaki ќе каже како е по правилно .