Ај да прашам... Јх ден ми е пица ќе правам.. Во листава 400гр стои за нејзе(250+150)готова да биде грамажава(печена) или тесто? Планирам да јадам и за вечера и само ред чоколадо да биде благо...
Мене денеска ми е 18ти ден, скробен. Сабајле една банана си изедов, а за ручек леќа и мешана салата со едно црно лебче. Вечерата ќе биде на пола секако, со многу салата. До сега сум минус 4 кг. мене малце ми фалат за слабеење, ама тие малце тешко одат да се ослабат.
Здраво девојки. Вчера за вечера имав еден мал сладолед кој имаше 200 калории и 2 ишлер колачиња. Денес 4-ти Овошен Цел ден банани, праски, цреши, вишни, малини. Ќе биде тешко ама ке се издржи !
До 150гр благо смееш во ЈХ ден, така да немаш гајле. Нај тежок ми е витаминскиот ден, ама се издржува, и се навикнуваш.
Ние сме почнснале во ист ден. 11/90 ЈХ Тренаше ачми да ипаднат ама не ги погодив баш. Само жолчката е мрснО, може затоа не се погодиа. Појадок вода и една каjсиа. Бујонот не го можам. Вечера ќе видиме.
Бујон во јх? Јас почнав на 15 денес ми е 10ти ден јх или ја грешно бројам ама ако ти е 11 и тебе ако ти е јх тогаш некоја од нас греши...
Овошниот неможе да биде 11ти ден а утре ни е овошен. Кога читам како им е омилен витаминскиот, се прашувам што е проблемот со мене
Мене овошниот ми е супер чим може салата таман ми е... Моја е грешката со броењето ги побркав пред некоја ден а рачунам од 15до25 ако ме разбираш.. Заборавив дена неделата сега има 4дена (протеински, скробен, јаглехидратен и овошен)... Барем со некој сум се погодила исти денови да имам... Резултати имаш?
Може салата, ама ако свртиш на зеченчук, не смееш да се враќаш на овошје, плус поубаво е само овошје да се јаде во витамински ден, според мене, зелечук и салати јадеш и за ручек, и за вечера.
Утре прв воден...а кај и да е треба да добијам...ќе се мерам откако ќе ми дојде. Секогаш кога ќе почнам диета ми касни. Се осеќам ко жаба
Има ли некоја врска "идењето" со мерењето, деновиве и јас очекувам не да сум подуена да ме видиш од некоја страна ќе помислиш со 4то сум бремена
4 ден овошен. Од сабајле чаша сок од лимон, 1 банана. Сега едно кафе си направив. За подоцна ќе видиме, овошје ќе се јаде. Вечера сепак салата ќе биде.
Ден 5ти Д- Цреши Р- 4ти ќофтиња, салата, тиквички и едно парче тонус леб. В- 2 ќофтиња и салата. Полека полека се навикнувам, вчера видов личност која е преполовена од оваа диета па мотивација плус.