значи прави сосови со повеќе зеленчук од сите неутрални , да биде богато и ти сита и здраво нахранета На оваа слика имам макарони со сос од домат црвен и цен, тиквичка , кромид , праз и морков и печурки.
Ако има 4 саати од бананата можеш веќе да јадеш . Измери си 250 гр пилешко , мноогу салата , супа и немаш гале ипрејадена ќе бидеш и леб нели Ако не ти е готов стекот свари си јајца , не се измачувај. Ако е околу два часа после јадење ти фали вода и пиј две -три чаши другата опција е да го наполниш тањирот со зеленчук неутрален и да не стигнеш до пилешкото од прејаденост и супа да не забораваш. Трето решение е да си спремиш вечера , брзоќе стигнат следните 4 часа. Нели меца , после таков ручек не би требало да си гладен , башка на ова изобилство од зеленчук во момњнтов.
Јас пред четири ден почнав и бев прејадена освен вчера на јх кога изедов мн мал доручек и од стрв прерано ја изедов тортата и на се ова имам симнато кило за три дена
Пробај како моиве денес.. Јас ако немам избор попрво само макарони би јадела и маслинки отколку со кечап мн пати сум пробувала и неможам така да ги јадам... Првпат вака правам и најискрено се изненадив од вкусот како со месо да се само сакав со свежи печурки ама немаше и морав во тегло да земам... Урма вечер може ли да си каснам колку мисла за благичко да ми помине си купив вчера и само ги меркам инаку приметив неосетно пијам по мн вода напитокот е 800гр(на три пати го пијам) и плус 2x1,5l вода имам шише при рака и помини замини надигни го(најслатка ми е така) Не осеќам глад, пред диетава јас не јадев како сега иако дојам со диетава приметив имам и мн повеќе млеко , страв ми е да не се поправам јадев еднаш дневно и тоа повеќе салата а леб веќе 5месеци не јадам може си приметила не го спомнувам..
Урми дааа, секако . Што е тоа напитокот? И јас пијам многу вода... Побрз е метаболизмот со повеќе оброци.