24/90 Овошен Напиток и праска и кафе и лимонада (од сабајле ова е, бев излезена низ град со малата и не ми се ни јаде) Очекувам 8-ца да видам веќе на вага утре наутро Виш ми лак хахах
Од тие 8кг за 3 недели само окулу 3кг се масно ткиво, останатите 5кг се гликоген од мускулите и јетрата, и вода. Дехидрирана си и во состојба на хипогликемија, веднаш престани со гладување и почни нормално да се храниш. Постои голема опасност да се онесвестиш или уште полошо, особено со покачување на температурата. Дај некој нека ја затвори темава пошто 90% од советиве се глупости и малолетни девојчиња читаат.
Нема гладување во диетава, т.е. не е ни диета, начин на исхрана е. Пред неколку години оваа диета и ја препорача матичната на сестра ми.
Јас лично пијам по 3,5л вода дневно, не осеќам глад воопшто дури сега имам редовни оброци претходно јадев по еден на ден а доилка сум(ај ова да стасам ај она, деца натаму наваму) сега приметив имам повеќе млеко.... Има толку опции за вкусни оброци што ќе заборавиш на диетата, пробај(ако имаш потреба) ќе видиш
25/90 Протеински Појадок како и секогаш Еве го ручекот Домати, краставици, кромид, маслинки, сирње(фета француска тетрапак пакување друго не јадам) + оригано, м.масло и солца и јогурт Вечер исто со помалку сирење и без јогурт
Дали има некој што си ја држи диетата без водни денови ? денес ми е 26/90 ама не мислам дека ке ја издржам водната ден затоа нема ни да пробам да ја почнам, има ли некој така како мене па да си продолжи да има резултати?
Знаеш за доручекот дека се јаде или една банана или две - три јаболчиња? Не се мешаат вака како во тањирот . Исто така ако стануваш рано можеш на два часа да каснуваш овошје да стигнеш до ручекот. Дааа
Ден 5/90 Протеински Д:две парчиња лубеница Р: риба пастрмка+салата+едно парче леб В:половина од ручекот