Јас пијам и 3 во 1, па не ми пречи во диетата, всушност ти го намалува гладот. и сакав да прашам дали се дозволени бонбони, мислам на секој ден. (освен воден)
Не, бонбони никако секој ден,освен во јаглерохидратен можеш. Значи се што е напоменето во менито на јадење тоа ни е дозволено,се друго не е.Е сега некои мали прекршоци што ги правиме,како нес што пиеме(3во1),или еве бонбони да каснеме едно дневно,не е некоја си голема работа.Напротив. Но,сепак забранети се,и исто така не заборавајте дека поентата на диетата е ПРОМЕНА НА МЕТАБОЛИЗМОТ,што значи дека едноличната храна секојдневно би ја постигнала таа цел,а доколку прекршуваме повеќе,ништо од промената наша Може килограмите ќе се намалат,не викам не,но нема да биде тој ефект кој што диетата го посочува
Денеска овошен А што ми требаше во 8 да се разбудам, мртва гладна сум .. До вечер како ? Пу да му се невиди, барем да спиев до 2-3 како и секој ден. Има ли некој што денес држи овошен ? Да се бодриме
Омилен ? Абе ќе ми се слоша, изедов пола банана, две-три мандаринки малечки и пиев лимонада. Имам уште овошје, портокали , киви со се се обезбедив вчера ама ми се врти ми се јаде ми се плаче Немам насмевка на моето лице. Сфатив дека мојата среќа била храната
И мене денес ми се овошен ден.Ајде ќе помине некако и овој ден хххх. Мисли на тоа дека утре ќе јадеш месо и веднаш ќе ти биде подобро хахах
Луѓе да ве прашам уште нешто. Најодвратно нешто што мора да го јадам во протеински ден е да јадам супа... МОРА ЛИ? (одвратно е )
a jas da prasam, zosto samo vo proteinskiot den se pie kafe so mleko? pa vo jaglenohirdatniot den za vecera se jade torta, sto vo nea sodrzi i mleko, i jajca, ili puding sto isto se pravi so mleko... taka da mislam deka ne e tolku strasno ako ovoj den se ispie edno makijato, ili gresam? samo podobro e ako e bez seker, a jas iskreno makijato pijam recisi sekoj den, sekade nema tursko kafe, a espresoto mi e epten jako, a i kolku mleko stavaat vo kaficite, 5 -10 grama
i jas sum na ovosen den, do sega imam izedeno 2 portokali i 1 banana, do posle jabolka, kivi, uste edna banana, kikiriki, se nadevam nema kriza da me fati, do vecer moze i 2-3 maslinki , i domasen sos of domati
Ооох јадев конечно , не бе овошниот ме уништува како да не сум јадена цела недела. Сега јадев 3 јајца пржени оти ми се гади веќе од варени. Ги пржев во тафлонска тава со малку масло и кечап и црн леб. Изедов 2 парчиња од лебот, знам дека требаше да се воздржам ама многу ми се јадеше, ми се плачеше. Едвај дотуркав до дома . За вечера едно варено јајце и една чаша јогурт.
и јас денес сум на овошје мене ич не ми е тешко да го издржам овошниот ден, дури повеќе и се најадам бидејќи секогаш кога ќе ми се пријаде земам нешто овошје..и јас сакам да почнам да вежбам ама некако времето.. па планирам да почнам од март дефинитвно, иначе секој ден се масирам по пола саат со релакс&тоне па се надевам дека малце ќе се затегнам ) едвај чекам да го завршам месецот и да се мерам да видам колку сум симналааа DD
Гледај сега не сакам да те демотивирам но тоа со рилекс енд тоун баба ми ми рече дека со тоа не се губат килограми туку делува да се губат.Зашто така? па едноставно на местото каде имаш многу сало го ставаш масажерот и пример 2 месеци секој ден таму масираш и мастите од тој предел се префрлаат низ горните и долните предели и полека ги снемува од таму па велиме леле сме ослабеле а фактучки сме ги распроделиле на различни делови! сигурно сеа се прашуваш како да биде ефективно??? најефективно е летно време,кога го размрдаш салцето и после тоа веднаш излезеш да вежбаш да се потиш...е тогаш има ефект и тоа за брзо време!!!!! асега пример ако го користиме а после не се потиме сепак пак се потрошиле калории но не сме ги ние потрожиле под дејство на мускулите туку масажерот...! инаку продолжете сите со диетите,овошните денови на кои ви е тешко да го држите наоѓајте разоноди и све ќе биде во ред! поздрав!
pa luge be ako pravite prekrsoci zosto voopsto ja drzite dietava ... tesko e nevelam ne ama ako ja drzis drzija kako sto treba ako ne ne ja drzi voopsto ... Zatoa citam tuka za 1 mesec oslabev 4 kg . za 20 dena nemam ni kg simnato ... E PA LJUGE GRESITE NEKADE .... samo ako nejadete ke oslabite toa e fakt ... najdete si cel za da oslabite i ke vi bide polesno... eve jas na primer motivirana sum od edno parce obleka se razbira ne ni stoi ubavo bidejki sum zdebelena no po diietava odnosno po 90 dena se nadevam deka ke izgledam fenomenalno vo nego inaku denes mi e 12ti den i oslabev veke 3kg se razbira so strog rezim na ishrana kako sto nalpaga dietava .... pozz
Женски има ли ефект диетава или е „залудни 90дена“? Сакам да ја држам, ама не знам дали да почнам, ми треба да ослабам 10-15кг
Ако имаш слаба крв немој да ја држиш.Прво провери се Јас ја држев и ете сега си сум секој ден по болници