60/90 За денес на мени: малце лешници, малце бадеми, многу јаболчиња со цимет и суво грозје, диња, 2 банани и лубеница. Некако го навикнав денов. Имам уште само седум овошни до крајот
Ниедна диета не е лоша и нема да те убие ако внесуваш се што е потребно. Диети со само овошје и салати или само протеини за мене се лоши. Ти требаат јаглехидрати повеќе од протеини и ти требаат масти. Пазење на количина и калории само.
Хелоууу грлс Имам потреба да си го искажам своето мислење.. Ја отворив темава до цел да се мотививирам малку од вашите резултати, искрено прочитав две страници и сум изненадена од коментарите не сакам да коментирам. Btw, јас ја држев "диетава", пред две години и тоа месец ипол ја држев толку бев во можност, почна школо и поради тоа прекинав.. Сеуште немам вратено ни еден килограм.. искрено после тоа не се придржував, што значи дека е ефикасна под гаранција.... Болки во грбот, отежнато дишење, пред се чуството кога ќе се погледнеш во огледало.. Инску јас за месец симнав - 9кг (за тие што ги интересира) Пробав и хроно, со броење на калории, па само јадење месо бут не одговара т.е имаше ефект но за брзо се враќаше.. Мојот метаболизам има титула за најспор иииии конечно ќе се вратам на мојата фејв исхрана. Само да ве поздравам и да ви кажам да бидете упорни зашто на крајот се исплати
72/90 Скроб Банана, печени компири со зачини и сусам, салата морков и цвекло, вечера пола. Го качив Водно ноќно. Мислам ок сме за денес. Водно ми беше мајл стоун. Не зборувам за форумов, но во реалниот живот, жал ми е што гледам фаци кои не се среќни што си решил да промениш, односно во случајов да се вратиш на старо. Особено жените... да имаше на што да завидуваат, па ај. Ме растажува тоа. Но подобро да молчите за се што правите и планирате.
23/90 Јх Д:две парчиња лубеница Р:тестенини со доматно пире и печурки В:торта и сладолед (изедов малку повеќе благо знам, ама ете многу ми се јадеше сладолед)
Гуд морнинг Јас само да ве поздравам и да ви кажам дека официјално го скинав килцето што варираше. Значи после 60 дена, минус 7 кг . Јас и доста вежбам, па можи затоа не ми оди брзо со килограмиве ама оди. Денес 61/90 се мислам измеѓу месо и јајца. Јајца немам одамна јадено ама и не ги обожавам многу варени а пржени без леб, ич не ми одат.
Бравоо! Keep going Инаку ако се одлучиш за јајца, ако јадеш пиперки можеш така да ги измешаш како летен пинџур. Мене тоа ми е многу убаво И се јаде и без леб
45/90 Овошен Здраво Џенцки утрово сама се тапнав по рамо "можеш девојко уште 45" Денес најубавиот ден, мм ми купи утрово џиновска лубеница планирам да ја јадам цела имам и некоја урма за во случај на криза, инаку турбото ќе ја почнувам од 7ми(тогаш ми е протеински) па ќе видиме како ќе биде.. Поздрав и пијте вода обв
Bravoo ,malku me zbuni delot so vezbanjeto zosto se simnuva pomalku dokolku vezbas radi? poradi muskulna masa?
Сте ме глеале и ваква бе. ДиЗ иЗ д рил ми. Ај па и дечко ќе си фатам. Затаив само неколку години. Се глеа више старо тело, имам денови кога не можам да дишам, ама тие кога можам, користам до максимум.