Лелееее, Господ здравје да ти даде :/ два пати претходниот месец ја проверив крвта, супер ми беше само триглицеридите ми беа малце покачени :/ и сега сакам да симнам толку, ама не знам дали би успеала со оваа диета, да не изгубам напразно само 3 месеци
лелее, ако успеам да ослабнам со диетава ќе те почестам што сакаш значи толкава имам желба да ослабам веќе претерав и јас :/ ти ја имаш пробано? и колку ослабе?
anny мене во некои денови дури и многу ми е јадење, се навикнав веќе две недели да јадам многу помалце(само ручек) и ослабев 5кг. Сигурно и помалце да јадам нема гајле, поубаво а?
Денес, овошен ден, за мене најдолгиот ден ( не сум баш некој обожавател на овошје ) до сега изедов 3 мандарини и испив 2 кафиња. Ако успеам да не попуштам, добро е
Нееее овој ден е да се прочистиш,смееш да пиеш само строго исцеден сок од овошја и кафе и чај без шеќер! инакууу видов претходни коментари са прашувате дали да ја држите...ајде почнете жити се јас пак почнав и не зажалувам иде лето ајде у бикини ќе сте баш слаби витки обликувани ние тоа машките баш го сакаме ...
Ајде да видам известувај за сите работи што ги јадеш и како ти диетата оди...Гледам се подигна рејтингот на оваа диета сите некако брзаме да се ослаби до лето не машки не женски сите...! позз
држи ја, има ефекти, и да си ја прекршиш некогаш продолжи си со диетата исто како да не се случило ништо. ајде па пиши ни што си одлучила
Помина и протеинскиот. За вечера не јадев јајце туку си купив млеко и испив неколку чаши, не наеднаш така континуирано и решив да не вечерам, ем се заситив со млекото, ем не сакав да претерам со протеини. Ова ми е последниот циклус и после ми следува воден ден, ќе пробам да го држам ама не знам колку ќе успеам. Ама ќе пробам и ќе бидам доста упорна ветувам
денес едноставно ми е најубавиот ден во диетата, за ручек баничка со маслинки и растителен кашкавал, а за вечера од оние бамби велнес колачињата. ммм беше вкусно, сега уште чоколадото за готвење ама подоцна ќе апнам оти сеа се заситив од колачињата, а подоцна ќе осетам глад. и пред легнување една лажица мед
Devojki denes mi e 4 den t.e ovosen nisto ne sum prekrsila i super mi odii inaku nemam sto da simnuvam mozebi 2-3 kg ama sepak sakam da si imam eden red za jadenje i vaka mi e super nikogas ne sum gladna a znam deka ne mi smeta toa sto go jadam tuku naprotiv ljubitel sum na blago i mi odgovara toa sto e dozvoleno 3 den